Paimio 9.9.12 mitteleiden rotumestaruus / Ralf Björklund / -

Koe meni jälleen odotetusti treeniimme nähden - eli persiilleen :) Piti sitten oikein mennä rotumestaruuteen keskeneräisyytemme esittelemään mutta eipä paljon ole valinnanvaraa kokeiden suhteen ollut.  Harjoittelun vuoksi tuohon siis osallistuttiinkin. Eli tarkoitus on käydä vähintään parit kisat vuodessa ettei tule liian pitkää taukoa. Ollaan sitten valmiita tai ei :) Ja nämä tämän vuoden kisat olivat sitten tässä ja treenit jatkuvat.

Alku alkoi jälleen hyvin eli ryhmässä istuminen ja maassaolo menivät ihan hyvin.. Mutta siihen se sitten taas jäikin. Seuraamisen alku jotain aivan hirveää - onneksi se vähän parantui loppua kohden. Merkkiä Jaja ei vielä osaa minkä vuoksi ohjattu nouto ja ruutu persiilleen jo tässä vaiheessa.. Metallihyppy alkoi hyvin mutta kun se sadetreenin palautus-ongelma pilasi sitten tämänkin liikkeen. Jaja väisti oikein kunnolla pudottaen kapulan maahan. Se siitä sitten. Z-(liikkeestä paikka, maahan,istu) annoin reippaat vartaloavut helpottaakseni mahdollisimman paljon..Siltikään Jaja teki ensimmäisen liikkeen tuplakäskytyksen jälkeenkin  virheellisesti. Luoksetulon pysäytykset tuntuivat sujuvan ihan hyvin - tosin en huomannut liikkeenohjaajalle mainita, että käytän ensin pelkkää käsimerkkiä ja sitten käskyä.. Mutta sivulle tultaessa Jaja jäikin seisomaan viereeni ??

Ja tunnari olikin toiseksi viimeinen liike, jossa Jaja sinkaisi (käskystä kyllä ei siis karannut) kehän väärälle puolelle tunnareita etsimään. Ongelma kun on se, ettei Jaja yhtään katso mihin kapuloita viedään vaan tuijottelee minua.. Tähän siis päättyi kisamme punaisella kortilla.... Mutta eipäs me tulosta tästä oltais kuitenkaan saatu, joten se siitä.

Kaukot jäivät siis kokonaan tekemättä. Viivyttiin sitten kuitenkin kauemmin kehässä kuin tuossa ekassa evl-kisassa :)

Kaipa tässä jonkunlaista sekopääluonnetta tarvitaan kun vapaaehtoisesti itsensä tämmöisiin nöyryyttäviin tilanteisiin laittaa ja vielä maksaakin siitä :) Hengissä kuitenkin selvittiin ja mahdollisista tulevista onnistumisista nauttii sitten entistä enemmän....