Tänään kannoin hyppytelineen pihalle. Sitä ei ollakkaan koitettu koko talvena. Asettelin ruututolpat paikoilleen.

Ruutuun juoksua pari kertaa. Namukepusta palkka. Jatkan nyt hetken pelkkää ruutuun juoksua. En muita tämän liikkeen vaiheita hetkeen. Hyvinhän tämä sujui.

Hyppynouto pitkästä pitkästä aikaa..... Jaja varasti lähdössä mutta muutoin suoritus oli oikeinkin hyvä. Palkkasin vaikka varastikin, enkä ottanut toista harjoitusta. Tuota innokkuutta lähdössä saadaan kyllä pikkuhiljaa poistettua kyllä.

Metallinoutoa pari kertaa... Ei parasta osaamista ja mun heitossakin olis parantamisen varaa:)

Luoksetuloa suht lyhyellä matkalla. Pysähtyi ihmeen hyvin pelkällä käsimerkillä, josta kävinkin palkkaamassa. Jaja jäi seisomaan paikoilleen ja pyysin vielä uudestaan "tänne" ja hienosti tuli perusasentoon. Otin vielä uudestaan jolloin näytin "maahan" ja menihän se! Vielä kolmas kerta ja läpijuoksuna tällä kertaa... Olin kyllä lievästi sanoen ihmeissäni.... se meni paremmin kuin uskalsin ajatellakkaan!!

Seuraamisen peruuttamista ja paikallaan siirtymisiä.. Vähän kulkee edessä joten perusasennotkin jäävät vähän eteen ja vinoon...hmmmm...

Liikkeestä istuminen - ok!

Myös liikkeestä maahan meno ja seisomaan jääminen - ok!

Kaukokäskyjä istumaan nousu ja maahan meno kaukaa - ihan ok ja heti palkkaus. Ja läheltä sitten ylösnousuja...en tosiaan tiedä edistytäänkö tuossa yhtään, mutta jatketaan harjoituksia.

Yhden tunnarikapulan kävin piilottamassa ruohoon - löytyi.

Ja huomenna Lietoon eli ensimmäinen treeni kaverin kera..