Käytiin lähikentälllä aamupäivästä. Tällä kertaa treenattiin ruohokentällä eikä hiekkaosuudella kuten yleensä (paitsi makuulla olo). Alustalla ei tosin ole huomannut olevan Jajalle mitään väliä. Tällä kertaa tarkoitukseni oli käydä kaikki voi-liikkeetä kertaalleen läpi oikeilta matkoilta harvakseltaan palkaten. Ainoastaan hyppynouto jäi ottamatta kun en estettä jaksanut kentälle kantaa. Asettelin ensin ruudun paikoilleen. Vein metallikapulan ja tunnarikapulapurkin omille paikoileen kentälle. Olis pitänyt ottaa myös luoksetuloon eri merkit mutta siirtelin niitä sitten liikkeiden edetessä..

1. Seuraaminen: Jaja on kyllä tarkkana. Paikka on vähän edessä joten istumiset vinoja.. Tämä on tiedossa enkä ole kovasti ehtinyt hinkaamaan oikeampaa paikkaa. Muutoin tekee kaikki käännökset ja nopeuden vaihdot ihan kohtalaisesti. (suullinen palkkaus)

2. Ruutu: on sitten ihan pielessä edelleen. Ekalla lähetyksellä singahti katsomaan tunnaripurkkia.. sitten tuli takaisin. Toisella kertaa singahti ruudun toiseen sivuun. Eli piti käydä erikseen näyttämässä missä ruutu yleensä edes on.. Sitten menikin sinne ja jälleen "paikka" käskyllä maahan... aarrrggg.... Oli kyllä ruudussa mutta silti.. Annoin kaukaa käsimerkit että "ylös" sitten vasta kävin palkkaamassa.. Otin toisenkin kerran ja jälleen meni maahan.. Vauhtikin tuntui hidastuvan näillä uusintakerroilla. Lopetin kun oli edes jotenkin siedettävä ruutuun meno.. hoh hoijaa... Tässä käytin pientä palkkausta oikeasta liikkeestä..

3. Metallinouto: Kunhan itse osaisin heittää edes vähän suoraan ja tarpeeksi pitkälle.. Nytkin meni vähän vinoon, joten Jajalla kesti hetken löytää kapula. Mutta toi sen sitten "kivasti" pikkasen vinoon sivulleni :) (suullinen palkkaus)

4. Tunnari: Laitoin kuusi kapulaa riviin ja oman sitten toiseksi oikealta. Jaja haisteli muut ja toi oman tuttuun tyyliinsä ehkä vähän vinoon palauttaen.  Tämän vuoden harjoitukset ovat kaikki osuneet oikeaan. Saa nähdä miten sitten kisoissa käykään - jännää!  (suullinen palkkaus)

5. Liikkeestä istuminen sujui ! (suullinen palkkaus)

6. Luoksetulo pysäytyksillä: OK ! Se meni niin kivasti että otin vielä toisen jossa seisomaan pysäytyksellä heitin "palkan"...

7. Kaukot: Takapalkalla ja oikealta matkalta kuten muutkin tämän kerran harjoitukset. Tehtiin kaikki eri vaihdot - sujui!!

8. Maassaolo: Tällä kertaa Jaja oli lähemmäs viisi minuuttia makuulla. Kenttä oli rauhallinen paitsi kerran yksi fillari kulki Jajan takaa. Fillaroitsija oli lievästi ihmeissään yksin kentällä makaavasta koirasta. Itse olin lauta-aidan takana piilossa. Sieltä pystyy jokun laudan välistä vähän kurkkimaan että tilanne on ok.. Hienosti pysyi. Annoin loppupalkaksi maassaoloon hammastikkuluun :)

Oikein kivasti meni - paitsi tuo RUUTU !!!!