Paikkana jälleen Tuorla ja kaikki koirakot paikalla. Keli hyvä ! (Tästä on jo päässyt aikaa vierähtämään, joten en taida ihan tarkasti enää muistaa miten kaikki sujui.. Mutta yritetään ainakin jotain muistella.)

Aiheena oli "Kaikki onnistuu-kisat". Mikä tarkoitti sitä, että mietittiin jokaisen liikkeen kohdalta etukäteen miten voidaan vaikeissa kohdissa helpottaa esim. makupalalla tai käsimerkeillä tai pilkkomalla liikkeet... Mutta vaikeaa se silti tuntui olevan, eikä tainnut täysin onnistunutta suoritusta tulla keneltäkään.

1. Seuraaminen: Vähän normia lyhyemmällä kaavalla mutta muutoin ihan kisamaisesti. Vain suullinen palkkaus lopussa. Oltais kuulemma saatu 8, mikä on ihan ok. Aluksi Jaja vähän jäi rapsuttelemaan itseään mutta muutoin kulki ihan hyvin mukana eri liikenopeudet ja käännökset.

2. Z-liikkeestä maahan, istu, paikka: Jaja teki ihan kohtuullisesti mutta minä lähdin kääntymään ensimmäisen pysähdyksen jälkeen ennen Lentsun käskyä.. Ja käskytin muutenkin Jajan eri järjestyksessä kuin olisi pitänyt.. Eli virheet oli täysin mun omiani.

3. Luoksetulo: Jaja teki hyvin. Mutta käsimerkkini pysähdyksessä oli liian pitkä. Joten oltais saatu 8 pistettä.

Ja sitten Jaja pisutteli kentälle, josta oltais saatu punainen kortti !!

4. Ruutu: Jälleen merkki kadoksissa ja juoksi suoraan ruutuun. Pysähtyi ja meni maahan  käskyistä. Kävelin kohti ja käännyin lähtöpaikalla, kutsu sivulle.. Eli muutoin nappisuoritus mutta nolla olisi tullut koska ei mennyt ensin merkille..

Sitten oli taukoa ja toiset tekivät oman osansa.. Jonka jälleen taas jatkettiin... Ja sitten tulee kaikki eri noudot ja Jajalla noutojen palautukset ovat nyt se yksi suurin ongelma (merkin lisäksi).

5. Tunnari: Taisi tuoda oman, vaikka innoissaan koski myös väärään. Eli nolla olisi tullut.. Palautus normi epännistuminen eli pudotti ennen kuin otin.

6. Hyppymetallinouto: Hienosti palautukseen asti.

7. Ohjattunouto: Merkin ohi juoksi mutta pysähtyi kuitenkin käskystäni - vaikkakin vähän liian kauas.. En nyt muista löysikö kapulaakaan ilman Lentsun avustusta ??

8. Kaukokäskyt: Edistää liikevaihdoksissa mutta teki kuitenkin kaikki. Nyt jatketaan terassin reunalla harjoituksia, jottei pääse edistämään. Makupalakeppu takana auttaa myös mutta eihän semmoista sitten kisassa kuitenkaan voi olla.

9. Ryhmässä istuminen: Mahtoiko mennä tällä kertaa nappiinsa ?...

10. Rymässä maassaolo: Piti antaa tuplakäsky maassaoloon kun ei Jaja ollut ihan tarkkana tässä kohdin.. Muutoin ok suoritus kuten yleensä.

Hyvät treenit olivat jälleen.. Ja miten tärkeää on saada itse harjoitusta kisatilanteista ja siitä miten pitää KUUNNELLA itsekkin niitä käskyjä.. Eikä vaan tehdä omaan tahtiin miten on tottunut treeneissä tekemään.. Näitä "aina onnistuu"-treenejä pitää itsekkin jatkaa..