Paikalla jälleen kaikki viisi koirakkoa. Keli hyvä. Itse olin tosi väsynyt ja se jäi harmittamaankin kun ei oikein jaksanut kovasti innostaa sitten Jajaakaan..

Lähes koko aika otettiin luoksetulon pysäytyksiä. Tällä kertaa vähän eri tavalla mikä on aina hyvä kun saa uusia vinkkejä vanhojen liikkeidenkin kanssa. Eikä tuo luoksetulo pysäytyksineen ole mitenkään pikkujuttu myöskään.. Neljä merkkitolppaa paikoilleen. Namukeppu takapalkaksi perusasennon taakse. Jätin Jajan ja kutsu "tänne". Meinasi samantien nappasta ensin palkkansa mutta toinen rääkäisyni esti moisen aikeen:) Jaja tuli ja siitä vapautus-käsky "namu" juoksi hakemaan palkkansa. Toisella kertaa menikin sitten jo paremmin.

En oikein enää muista missä järjestyksessä näitä sitten otettiin. Mutta tehtiin myös niin että takapalkalla, pyydettiin luokse, sitten maahan ja siitä palkalle. Välillä maassaolosta vielä sivulle, josta palkalle. Jne.... Eniten taidettiin hinkata takapalkkausta luoksetulon pysäytyksessä. Eli Lentsu lisäsi aina palkkaa kuppiin. Minä kutsuin "tänne" ja pysäytys josta vapautus palkalle jne.. Jaja ei pysähdy heti, minkä tiesinkin. Valuu ja valuu...Maahanmeno sujuu paremmin. Jälkikäteen mietinkin että olis pitänyt olla paljon lähempänä tässä pysäytyksessä myös seisomaan jäämisessä.. Pitänee tällä tavalla harjoitella lisää vaikkakin tässäkin sitten tarvitaan sitä auttavaa kättä lisäilemään makupaloja. Vähän epäselvää minulle on vielä kumpaa käytän pelkkää käskyä vaiko käsimerkkiä. Nyt vähän sikinsokin kumpaakin kun tuntuu ettei oikein kumpikaan tehoa..

Kaukokäskyjä kaikki yhdessä "kentällä" ollen. Istumaan ja maahan menoa sujunee. En niitäkään ole ottanut kun pari liikettä ja palkkaus. Välillä pelkästä istumaan noususta palkkaus. Ylös-nousut harjoittelua edelleen ja tehdään niitä läheltä. Lentsun ollessa katsomassa liikkeitä niin mutisikin tuosta ylösnoususta jossa Jaja edisti. Olen jo kerran vaihtanut tyyliä ja nyt sitten palataan jälleen siihen mistä lähdettiinkin. Eli käden viemistä etujalkojen alle....

Lopuksi paikallamakuu porukassa.. Sujui!

Sain kommenttia harjoitella tulemaan kehään ilman remmiä.. Jups, vapaanahan nämä kaikki liikkeet tehdäänkin. Aivot olivat kyllä jo ihan muusia tuossa vaiheessa ja maahanmenossa irroitin remmin vasta rivissä ollessamme.

Häiriötä ei ainakaan jälleen kentältä puuttunut. Tehdään nämä harjoitukset aika pienellä ruoholuiskalla, toisella puolella kävelytiä, toisella hiekkapelikenttä. Ja sitten siihen tuli vielä joku junnuporukka treenejään pitämään - siis samalla pienelle kentälle missä me olimme. Pojat siinä juoksentelivat edes takas, ottivat monet pallot joita potkiskelivat.. No eipä se onneksi Jajaa mitenkään haitannut. Taisi haitata enempi koirakoiden emäntiä kun itse koiria.. Hyvää häiriöharjoitusta tosiaan.

Mutta olimpa tällä kertaa itse TOSI väsynyt.. Sikseen jäi harmittamaan koko treenit.