Meiltä meni sitten kahdet tokokisat (3.7. ja 20.7. Ulvila)  ohi juoksujen takia.. Jokavuotinen ongelma, joka tulee syksyn jälkeen poistumaan - sitten tulossa Jajan sterilisointi.

Köyliön kisoihin elokuun alkupuolella ollaan jo ilmoittauduttu ja syyskuussa olisi tarkoitus myös muutamat kisat vielä käydä voittajassa. Onneksi se yksi 1.tulos on jo pohjalla, joten näitä kisoja käydään vain harjoitusmielessä jotta tulee kisaamisesta taas kokemuksia tällekkin vuodelle. Se viimekertainen sm-kisa meni niin myttyyn että jotain edes vähän parempaa olisi kiva saada pohjaksi ensi vuotta ajatellen.

Täysin ei olla treenailuja unohdettu vaikken niitä enää tänne olekkaan kirjannut. Ovat enempi muistinvirkistystä kuin treenaamista ja näin jatketaankin, jottei ihan homma unohdu eikä myöskään tulisi tylsäksi.

Ensi viikolla alkaa taas Lentsun tokokurssi, jossa olisi tarkoitus enempi aloitella evl-liikkeitä. Joskos ensi vuonna sitten päästään starttaamaan erikoisvoittajaluokassa. Vaikka varmasti menee aikaa ennen kuin mitään tuloksia siinäkään luokassa saadaan. Mutta pikkuhiljaa :)