Pesasin jo pihditkin tunnarikapuloita varten ja jätin ulos kuivumaan... Eli oikein valmistauduin tunnaritreeniin... Sitten kentällä huomasin unohtaneeni tunnarikapulat autotalliin. Liikaa muistamista näiden "välineiden" kanssa - näköjään. Isäntä sitten treenin jälkeen kyseli että miten meni ja mitä treenattiin. Vastasin että eihän me paljon mitään treenattu kun tunnaritkin jäivät kotiin.. Tehtiin vain maassaoloa, ruutuun juoksua, seuraamista, kaukokäskyjä, liikkeestä istuminen, metallinoutoa ja luoksetulon pysäytystä.. Että itseasiassa käytiinkin kaikki muut paitsi hyppynouto ja tunnari. Aikaa tähän meni vaan niin vähän ettei oikeestaan edes treeniltä tuntunut.. Eikä siis mitenkään kokonaisina liikkeinä kaikkia..

Aluksi asettelin ruututolpat paikoilleen ja keskelle namukeppu.

Maassaolo: Ensimmäinen satsi vain puoli minuuttia koska piilossa ollessani huomasin Jajan menneen vähän vinoon. Palasin ja aloitettiin uudestaan tällä kertaa suorassa maassaolossa. Otin 2,5 min eli vielä vähän matkaa tuohon 4 minuuttiin. Rauhallisesti Jaja kuitenkin pysyy, että voisin ottaa nopeamminkin mutta pikkuhiljaa ja rauhallisesti jatketaan.

Kaukokäskyjä: Tällä kertaa kävelin KAUAS ja annoin yksittäiset käskyt, joiden jälkeen palkkaus. Edistämisen estämiseksi laitoin makupalan Jajan taakse. Toimi suht hyvin, tässä tosin olis hyvä kun olisi joku kaveri vielä varmistamassa ettei Jaja ota palkkaa liian aikaisin. Otin myös muutamia eri liikesarjoja niin ettei ihan ekasta vaihdosta vielä saanut palkkaa. Kohtalaista mutta tiedän tämän olevan kisoissa vaikea juttu vaikka harjoituksissa kohtalaisesti meneekin.

Ruutuun juoksu: Ensimmäisellä juoksulla meinasi mennä ruudun sivuun mutta löysi kuitenkin ruudun mikä varmaan johtui pelkästään namukepusta. Jätin viekä makupalan keppuun mutta vaihdettiin seuraamisharjoitukseen ja metallinoutoon tässä välissä. Sitten otettiin vielä yksi ruutuun juoksu, tällä kertaa eri suunnasta. Nyt kun makupalakeppu on keskellä ruutua niin voidaan harjoitella vähän eri suunnistakin..

Seuraaminen: Hidasta ja hölkkää, käännöksiä ja pysähdyksiä...

Metallinouto: Sujui muutoin hyvin mutta palautuksessa piti aika höllästi. Metalli putosi ja pyysin sen uudestaan. Otin myös niin että laitoin metallikapulan meidän väliin ja pyysin siitä hakemaan. Tällöin luovutus oli parempi. Eli edelleen pitää treenata enemmän myös luovuttamista.

Luoksetulon pystäytys: Siirsin ruudun törpöt n. 10 askeleen päähän toisistaan.. Kutsu ja makkaran heitolla pysäytys. Jatkettiin  suoraan toisella luoksetulo-kutsulla ja käsimerkistä "maahan".  Otin vielä pelkästään läpijuoksuna ennakoimisen estämiseksi.

Oltiin jo lopettelemassa kun otettiin vielä liikkeestä istuminen ihan kisamaisesti. Nappiinsa meni :)

Nyt ollaan sen verran näitä liikkeitä käyty itsekseen että olis kiva saada treeniseuraakin - huhuu !!