Mutta voi PLÄÄHH...miten huonosti se menikään...Otsikosta huolimatta ei siis hurraamista ! Avossa oli vain kolme koirakkoa (mitteli, lyhytkarvainencollie ja belgi). Tuomarina Kari Kielo ja me saimme luokkavoiton 161 pisteellä koska muut saivat juuri ja juuri kolmostulokset.

Kyllä vaan joka kisa on omanlaisensa ja nyt tuli jälleen yllätyksiä..

Maassaolo 10 (sai ainoana täydet)
Seuraaminen taluttimetta 8,5
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8 (tuplakäsky perusaentoon!!!!!????, josta 2 pistettä pois. Tässä vielä liikkeenohjaaja käski palata koiran luo, kävelin kuitenkin ohi ja vasta sieltä käskyn jälkeen sivulle. Tuomari naureskeli että onneksi ohjaaja itse tietää paremmin mitä kuuluu tehdä. Kyllä siinä hetken taas mietin, että mitä tehdä kun käskytti väärin. Tein kuitenkin sen niin kuin ohjekirjassa käsketään.)
Seisominen seuraamisen yhteydessä 7 (vartaloapua sekä Jaja pikkuisen kääntyi paikallaan)
Luoksetulo 5 (juoksi täysillä sivulleni - ei yllätys, tätä kun ei osata)
Noutaminen 7,5 (ensimmäinen heittomatja jäi alle 10 m ja jouduin ottamaan sen uusiksi. Toinen heitto ok, jaja haki hyvin mutta palauttaessa odotin liikkeenohjaajan käskyä ennen kuin kapulan otin, tähän tuomari sanoi, että olisi voinut kapulan ottaa aikaisemminkin ??)
Kauko-ohjaus 8 (täydellinen paitsi että JÄLLEEN perusasentoon istumisessa tuplakäsky!!??)
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 10

Vähän harmittaa, että nuo pari liikettä maahanmeno ja kaukokäskyt menivät liikkeenä hyvin, mutta tuo perusasento liikkeen lopuksi vei tuplakäskyllä parit pisteet. Ihan turha homma! Sekä noudon liian lyhyt heitto. Pieni kapula niin sitä saa aika voimalla heittää että lentää tarpeeksi kauas. Ennen ei tuohon olekkaan puututtu mutta nyt pitänee tarkentaa tuotakin matkaa koska ei sen hakeminen kauempaakaan tuota Jajalle ongelmaa.. Nämä pisteet vähenivät täysin mun omasta mokastani..

Tosi huono maku tästä kuitenkin jäi... Ja viikon päästä uusi koetos :)