Pieni paniikin omainen nosti päätään kun sunnuntaina koiratanssikisoissa Jaja oli NIIN löysä kuin vain olla voi. En ole moista ennen nähnytkään.. Kyllä niin selkeesti antoi ymmärtää, että tanssaa sinä Suvi vaan mä lähden nyt menemään.. Ja olis lähtenytkin jollei olisi kehän reunalla oltu estämässä.. Välillä sujui ihan kohtalaisestikkin mutta kyllä kontakti oli ihan kateissa.. Onko juoksuilla nyt ollut noin suuri vaikutus vai mikä lie.. Ei taida olla tanssityttöjä meidän Jaippi, ei ainakaan tällä harjoittelulla:) Tällä suorituksella pääsivät noviisiluokan viimeiselle sijalle (7/7). Arvostelut olivat kyllä ihan kannustavat, että potkua varmasti löytyisi kunhan enempi tekisivät yhteistyötä Suvin kanssa asian eteen. Ja voisivat käyttää näitä jo Jajan osaamia tokoliikkeitäkin enempi hyödykseen.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mutta siis, tästä näkemästäni huolestuneena sain bh-treeni avukseni eilen maanantaina (22.9.) Soilen. Suuri kiitos hänelle kun lähti rauhoittamaan mieltäni.. Haunisten ruohokenttä klo 18.00. Mukana myös erityisen hyvä palkka eli kraavikalaa. Olin paikalla vähän ajoissa ja sain ihmisryhmä avuksi pilkullisten omistajia, jotka olivat juuri lopettaneet oman treenauksensa. Kiitos Heidi ja Aila sekä kolmas kentältä bongattu mieshenkilö. Tein ensin pienen seuraamispätkän josta kävelimme suoraan ihmisryhmään, pieni pujottelu ja pysähtyminen jonkun viereen. Ihan kohtalaista – ei Jaja mitenkään ottanut häiriötä näistä ihmisistä. Otin vielä liikkeestä istumisen. Tätä ollaan harjoiteltu tosi vähän mutta kyllä se tuntuu sujuvan pienellä vartaloavulla tosin. En ole uskaltanut ihan ilman kertaakaan ottaa kun on liian vähän aikaa kokeeseen. Pääasia että sen kuitenkin tekee yhdestä käskystä.

 

Sitten ehti Soilekin paikalle ja jatkoimme harjoittelua viereisellä kentällä koska rotweilerit valtasivat tkk:n kentän.. Aloitin pelkästään itse tuon seuraamiskaavion läpi käymisellä kokonaisuudessaan. Jaja sai odottaa sivussa tämän aikaa. Sitten teimme sen yhdessä Jajan kanssa remmikävelynä. Tuo remmi kun on se hankalampi juttu minulle. Tehtiin vähän lyhyempi versio, jossa kuitenkin kaikki osuudet kaavion mukaisesti ja palkkasin pisimmän suoran päässä leikkimisellä. Liikkeestä istuminen ja maahanmeno sekä luoksetulo tehtiin kokeenomaisesti ihan oikealla matkalla. Tämän jälkeen Jaja paikallamakuuseen ja Soile käveli kaavion läpi pariin kertaan myös käskyttämällä luoksetulon vaikkei hänellä nyt koiraa ollutkaan mukanaan. Vähän Jaja oli mulkaissut ihmeissään kun tuon luoksetulokäskyn oli karjaissut mutta pysyi kuitenkin maassa. Hyvä Jaja! Vaikka tanssissa olikin NIIN löysää typykkää niin nämä treenit sujuivat oikein tarkan ja iloisen typsyn kanssa. Ihanaa::))

 

Seuraava ja se viimeinen treeni ennen kisaa keskiviikkona Haunisten kentällä.