Kolmas tunti oli torstaina 11.8. Paikalla kaikki viisi koirakkoa - keli hyvä.

Tällä kertaa treenikohteena tunnari ja tunnarikapulan pitäminen. Tunnari on nyt alkanut sujua kohtalaisesti. Eli joka kerta treenatessa on tuonut oman. Myös viime kisassakin tämä sujui ihan hyvin. Nyt otimme kisamaisesti. Kun käännyin Jajan vierellä vastakkaiseen suuntaan Jaja ilmeisesti seurasi kuitenkin minua eikä katsonut mihin Lentsu kapulan vei. Ja kun annoin "oma" käskyn, tuijotteli Jaja edelleen minua. Toistin käskyn ja singahti sitten vähän sivuun tunnareista. Löysi kuitenkin oikean paikan ja vielä oikean kapulankin.. Mutta jatkossa pitänee treenata myös liikkeen alkuosaa jonkun avustamana, jotta vähän edes katsoisi mihin päin kapula kiikutetaan :)

Sitten tehtiin temppuja kapulaa suussa pitäen.. Heitin kapulan, käskynä "ota" ja sitten kahdeksikkoa jalkojen välistä sekä sivulla pyärähtämistä ja vähän tanssiakin. Välillä kapula putosikin ja tuossa kahdeksikossa taisi sitä jopa vähän pureskella kun vauhti oli liian hidasta.. Mutta hauskaa oli :)

Sitten kapulaa suussa puuta kiertäen.. Tämäkin oli niin hauskasta kun eihän Jaja meinannut millään ymmärtää että pitäisi semmoinen iso paksu puu kiertää. Kapula kyllä suussa pysyi mutta paksun puun kietäminen tuotti hankaluuksia. Vaihdettiin sitten kiertämään tolppaa ja sitten alkoikin sujua. Avustin sivulle tuloon, jotta oikea luovutus paikka löytyisi paremmin.  Oli kyllä hauskasta treenata näitä pieniä tunnarin osasia eri tavalla. Tämä onkin yksi iso syy siihen miksi näillä kursseilla tykkään käydä. Itsekseen en moisia hauskuuksia keksisi jolloin treenaaminen alkaisi tuntua tylsältä.. Näin siinä pysyy hauskuus :)

Lopuksi otettiin ryhmässä istumista.. Eihän se taaskaan oikein sujunut vaan Jaja oli maassa kun sivulle palasin. Kolme jatkoi vielä toisen kierroksen ja tällä kertaa tehtiin vain lyhyt käynti piilossa ja pysyikin sen ajan istumassa.. Lyhyellä ajalla pitäisikin tätä jatkaa ja kasvattaa aikaa pikkuhiljaa..

Oli kyllä hauskat treenit !