Kaivoin tokon sääntökirjan esiin tarkistaakseni muutaman kohdan (mm. jätetäänkö koira luoksetulossa maahan vai istumaan). Jaja taisi tunnistaa tuon kirjasen kun niin innokkaasti jakeli pusuja ja tunki itsensä syliini. Hassu:)

Innokkaasti Jaja lähti mukaani pihalle ja seurali tarkkana mukana kun asettelin ruudun ja kannoin hyppytelineen huvimajasta pihalle.

Luoksetuloa ottettiin pari kertaa. Ensimmäisellä kerralla heitin broilerinpalasen ja hienosti pysähtyikin. Pyysin jatkamaan luoksetuloa ja käsimerkki "maahan". Matka ei ollut kokonaisuudessaan ihan niin pitkä mitä kuuluisi mutta aloitellaan nyt vähän kevyemmin ja palautetaan muistista näitä liikkeitä. Toisella kertaa pyysin luokseni pysähtymättä koska Jaja on kova tyttö ennakoimaan. Kolmannella kerralla pysäytys ja sihen lopetettiin tämä liike. Muistissa tuntuu olevan:)

Hyppynouto vain yhden kerran. Hyvin sujui ! Pitänee erikseen viilata kapulan paremmin pysymistä suussa koska nyt helposti irroittaa ehkä hieman liian aikaisin, jolloin vaarassa on kapulan putominen. Tai sitten siirtyy seisomaan tai vähän taakse, jolloin saan kapulan paremmin.. Lähtö, hyppy ja palautus menivät kuitenkin nappiinsa.

Liikkeestä istuminen sujui napakasti. Palkkaus suoraan istumisesta - en siis tehnyt tällä kertaa liikettä kokonaisuudessaan.

Kaukokäskyjä taakse palkaten, ei kuitenkaan joka liikkeen jälkeen vain edistämättömissä. Pitänee alkaa harjoittelemaan myös peruuttamista liikkeiden välissä.

Lopuksi ruutuun juoksu, jossa odotti loput broilerit kannellisessa purkissa. Ja hyvä että olivat kannellisessa koska Jaja innokkaasti varasti lähdössä mutta eipäs saanut siitä palkkaa - hah. Otettiin uusiksi ja jälleen varasti - tällöin kutsuin saman tien takaisin. Vasta kolmannella kerralla oli tarpeeksi malttia odottaa käskyä ja palkkahan siitä tuli. Että kyllä sinne ruutuun vaan olis niin kiva juosta ja hyvä niin:) Aluksi koitetaan löytää se oikea ruudun paikka eikä takareuna, sitten jatketaan ruudun muilla osilla.

Nyt ollaan kertaalleen harjoiteltu jollakin tavalla kaikkia muita paitsi sitä minun inhokkiliikettä eli tunnaria :( Pitäis saada lisää kapuloita, joilla treenailla.. Kyllä tämäkin vielä joskus meiltä sujuu (ehkä)...

Tässäkään treenissä ei mennyt kuin noin 10 minuuttia ja Jaja olisi ollut kovin innokas vielä jatkamaan. Mutta toisella kertaa:)