Ihan aluksi Jaja toimi dallupojulle kaverina maassaolossa. Tämä tehtiin siis aloliikkeenä eli olin näkyvillä. Onneksi oli kiinni liinassa koska ensimmäisellä kerralla lähti aimo hyökkäykseen (siis ihan positiivisessa mielessä) kohti Jajaa. Saikin sitten kuristavan lopun yritykselleen kun liina esti matkan (eikä yrittänytkään toiste). Jaja vain pysyi rauhallisesti paikoillaan kuin ei olisi moista edes huomannut.. Kävin sitten hetimiten palkkaamassa hienosta pysymisestä.

Aluksi ruutuun juoksuja kaukaa niin että Heidi pisti makupalan paikoilleen jajan huomaamatta. Vaikeutin harjoittelua käskemällä paikka ja maahan..kävelemällä kohti, kääntymällä vasemmalle.. ja kaksi kertaa jaja ennakoi sivulle tulemista. Jolloin palautin takaisin ruutuun maahan. Ongelma ei varmasti tule olemaan jajan sivulle tuleminen ja siksi harjoiteltiin ruudussa maassa pysymistä niin että en edes kutsunut sivulleni vaan kevelin siinä itsekseni ja Heidi palkkasi Jajan maassa pysymisestä. Ihan lopuksi kaukaa ruutuun juoksu jossa oli pieni saparo palkkana. Jaippi menikin vauhdilla ja jäi ruutuun maassa ollen rouskuttamaan tuota herkkua.

Tunnari kisamaisesti. Ensimmäisellä "oma" käskyllä Jaippi juoksi sivulla olevaan ruutuun. Hienosti vielä keskelle pysähtyen.. Noh..... Jatkettiin tunnarilla kuitenkin. Eikä käyttänyt jälleen nenää yhtään. Vahingossa kerran toi oikean.. Otin sitten vielä ruohoon yhden piilotuksen. Tässä jälleen tuhisi myös nenä ja löytyihän se. Nyt jatketaan keppien ja käpyjen kanssa enkä ota yhtään kisamaista ennen lauantaita. Se on sitten ihan tuuripeliä miten sujuu...

Kun tuntui ettei mikään näistä meidän keskeneräisistä suju edelleenkään niin otin vielä kerran  liikkeestä istumisen mikä menikin ihan nappiinsa.. Että edes jotain:)