Mökkilomalta ollaan palauduttu. Ei siellä paljon treenailtua tullut - loman merkeissä nautiskeltiin...Ihan vain pari kertaa käytiin liikkeitä läpi ja paikallaoloa piilosta käsin..

Tänään käytiin omalla pihalla kaikki liikkeet (paitsi liikkeestä maahanmeno) läpi.

Hyppy: Otettiin pari kertaa palkaten hypyn taakse istumisesta...Jatkankin palkkausta istumisesta, jottei jojo-hyppyä tulisikaan - se kun nollaisi koko liikkeen... Sujuivat !

Luoksetulo: Suoraan pysäyttämättä - tuli vauhdilla.. Jatkankin ilman pysäytystä, jottei ennakoi hidastamalla.. Pysäytystä harjoiteltiin erikseen niin että kuljin taaksepäin ja kun Jaja tuli kohti käsky ja käsimerkki yhdessä "stop" pysäytyksestä palkkaus.. Otin lopuksi pelkällä käsimerkillä...pikkuhiljaa, ehkä pientä edistymistä. Tarkoitus yhdistää tämä liike vasta kisassa. Jännää sitten nähdä miten sujuu vai sujuuko lainkaan. Tämä on kaikista keskeneräisin liikkeemme.

Seuraamista: Rauhallista tahtia kääntyen eri suuntiin. Kääntymisen jälkeen heti pysähtymistä, juoksua, täyskääntymistä.. Kohtalaista... Lelupalkkausta tässä liikkeessä....

Liikkeestä paikka: Otettiin pari kertaa. Pysähtyi ja pysyi taakse kävellessä... Tosin en nyt tiedä pysähtyikö kuin seinään kun yksin treenasin.. Taidan myös itse varmistaa pysähtymistä ehkä liikaakin hidastamalla...Ei kympin liike meille tämäkään.

Nouto: Pysyi hienosti odotti käskyä. Reippaasti haki ja palautti sivulleni.. Kapulaa ottaessani irrottaa. Otetiin yksi harjoitus niin että laitoin kapulan meidän väliimme ja pyysin "hae" jolloin Jaja nostaa kapulan ja palauttaa sivulleni. Odotan jonkun aikaa ennen kuin otin.. Piti hyvin..

Kaukokäskyt: Jaja maahan ja kävelin noin 7 metrin päähän. Ensimmäinen "is" käskyllä ei noussut istumaan joten annoin toisen - nousi. Ohjekirjassa tässä kohdin saakin antaa tuplakäskyn, joka ei vielä vaikuta tulokseen (mikä on vähän outoa - mutta näin on). Ensimmäinen kerta kun Jaja tässä tarvi tuplakäskyä.. Muut vaihdot sujuivat hyvin..

Maassaoloa piilossa ollen: Jaja keskelle pihaa ja itse menin puskan taakse piiloon, josta vähän sain kurkittu että myös siinä pysyy. Olin piilossa noin 3,5 minuuttia ja hyvin pysyi..

Kaiken kaikkiaan vaikuttaisi muut liikkeet ihan kohtalaiselta paitsi tuo luoksetulon pysäytys.. Aikaa tähänkään ei mennyt kuin ehkä vartti.. Kovasti ei voidakkaan hinkata ettei Jaja kyllästy. Se jää sitten nähtäväksi miten kisassa onnistutaan.. KISAAN ENÄÄ KAKSI VIIKKOA AIKAA !!

Huomenna pitäisi olla treenit jälleen shippergen kanssa..Häiriötreenejä tarvittaisiinkin lisää  vastapainoksi tähän yksikseen treenaamiseen..