Hiekkakenttä ja mukava keli. Oltiin paikalla niin ajoissa, että nähtiin avoimen luokan kisailut Jajan makoillessa vieressäni auton takaluukun ollessa auki. Äkkiä olikin sitten meidän vuoro. Jälleen vain kaksi kisailijaa ja häiriökoirana labbis. Liikkeeet paikallamakuuta lukuunottamatta tehtiin sekaisessa järjestyksessä, mutta sillä ei ole meille mitään merkitystä missä järjestyksessä ne tehdään.

Huittinen 5.9.10 /Tuomarina Tiina Heino/ pisteitä 246 p. 2.palkinto sijoitus 1./2

1. Paikallamakuu : 10

2. Seuraaminen taluttimetta: 7,5 (huonoahan se oli, Jaja jäi jälkeen käännöksissä. En tiedä oliko omalla aamuisella selän muljautuksella tässä vaikutusta kun oma kävely ei ollut ihan normaalia)

3. Istuminen seuraamisen yhteydessä: 0 (tässäkin lähti jo seuraamisosuudessa vähän kauas ja katseli vasemmalle. Viivytin käskyäni jotta saisin kontaktin. Silti Jaja jäi seisomaan eikä tuplakäskystäkään istunut.)

4. Luoksetulo (pysähtyminen,maahan) : 10 (Meni hyvin maahan ja kun olin siellä kaukana ja käännyin ja piti antaa käsky, niin Jaja katseli sivulle. Odottelin jonkun aikaakin koska tiesin käskyni menevän kuuroille korville jos ei kontaktia ole. Ja sieltähän se tuli - pysäytykset olivat oikein hyvät.)

5. Ruutu: 9 (lähti  hyvin ja löysi heti ruudun. Jäi vähän takareunalle mutta kokonaan kuitenkin ruudussa. Ainoastaan liikkeen loppuosasta saatiin kommenttia, että loppuseuraaminen voisi olla tiiviimpää. Tästä siis se yhden pisteen pudotus.)

6. Hyppynouto: 5 (Jaja meinasi tulla kapulan kanssa hypyn ohi, josta annoin tuplakäskyn - taisin myös heilahtaa käskyä annettaessa - siksi noin suuri pisteiden pudotus.)

7. Metallinouto: 8 (en nyt mitenkään muista että mistä nuo 2 pistettä meni - palautus oli ainakin ehkä vähän vino.)

8. Tunnistusnouto : 8 (Lähti hyvin, haisteli kaikki ja toi oman. Joka sitten putosi siinä vaiheessa kun Jaja oli jo sivullani. Nosti sen niin nopsaan etten edes nähnyt - kuulin vain kopsauksen. Ei siis tarvittu edes tuplakäskyä.)

9. Kauko-ohjaus : 8 (Tällä kertaa en käyttänyt istumaan-käskyissä käsimerkkiä lainkaan. Toimi paremmin. Yksi liike jäi tekemättä.)

10. Kokonaisvaikutus : 10 (Tuomari kommentoi, että tasaisen varmaa suoritusta.)

Oli kyllä loistava kisa. Jälleen tuli huomattua ettei mistään voi olla varma - kisa on aina kisa ja kaikenlaista yllättävää voi tapahtua. Yllätys oli tällä kertaa se että saatiin ennen nollatuista liikkeita (tunnari, kaukokäskyt) ihan hyvät pisteet mutta sitten taas lähes varmin liikkeemme "liikkeestä istuminen" nollattiin.. Jos oltaisiin siitä saatu edes minimit eli 5 pistettä niin 1.tulos olis ollut siinä. Eli eiköhän joskus vielä onnistu. Jaja kyllä näyttää jaksaavan tosi hienosti ilman palkkaakin vaikka toki tietää että sekin sieltä aina tulee vaikkei kesken suoritusten mutta kuitenkin. On se vaan niin ihqu palleroinen:)

Tällä tuloksella tuli kuitenkin luokkavoitto ja ensimmäinen toko-pokaali tässä luokassa. Jaja sai myös herkkutikun ja uuden vinkulelun palkinnoksi.