otettiin kisojen jälkeisenä sunnuntaina (20.9.), keskiviikkona sekä torstaina. Sunnuntaina tehtiin ruutuun juoksuja palkalla, metallinouto, liikkeestä pysähtyminen palkkaa heittämällä, pikkuisen seuraamista ja kaukokäskyjä. Lopuksi leikittiin metallin nostamisella.

Samanmoisesti taisi mennä keskiviikkonakin ja vielä torstaina - vain vähän liikkeitä vaihtamalla. Eli pientä ja kivaa. Aikaa näihin menee ehkä vähän reilut viisi minuuttia. Jaja onkin ollut tosi innoissaan ja jopa haukkunut kun huomaa, että laitan treeniliivit päälleni. Haukkumista Jaja ei normaalisti tee ja into on silloin niin ylikovaa että liikkeiden tarkkuus kyllä kärsisi. Ulos voidaan mennä intopiukalla mutta siellä ei liikkeitä aloiteta ennen kuin hiljenee ja keskittyy.. Ja hyvin toimii. Vauhti, into mutta silti tarkkuus säilyyy liikkeissä. Wau !

Tunnaria ollaan nyt harjoiteltu vain metsän kepeillä.. Ei tässä kisojen välillä ehdi mitään kummoistakaan kasaan saamaan, joten ruutu ja tunnari vielä todennäköisesti pysyvät nollina. Vaikkakin ruutuun osuminen oli vain puolesta metristä kiinni ja tunnarissa toi oikean mutta nosti ensin väärän. Eli hyvällä tuurilla voisi näistäkin edes jotain pisteitä saada.

Tärkeinpänä pidän nyt kuitenkin sitä että into säilyisi. Tavoitteenamme on nyt edes yksi nolla vähemmän.. Eli joskos kaukokäskyistä voitaisiin jotain pientä pistettä vaikka saada. Tosin joku muu liike voi sitten vastaavasti mennä nollaksi. Maassaoloa ei olla yhtään tehty eli sitten nähdään ottiko viime kisasta tästä paineita vai meneekö vanhaan malliin. Eli yllätyksiä puoleen jos toiseen varmasti taas tulossa.