Kolmostuloshan siitä napsahti 138 pisteellä..Kovin pettynyt en kuitenkaan ole. Saatiin sentään yhdeksästä liikkeestä kuudesta täysi kymppi, yksi yhdeksän. Ja sitten ne pari nollaa, vielä kolmen kertoimen liikkeistä eli luoksetulo ja kaukokäskyt. Siinä meni meidän toivo 1.tuloksesta tällä kertaa. Luoksetulo ei ollut yllätys mutta kaukokäskyt sitä sitten olivatkin oikein viimeisen päälle! Mutta niinhän se vaan on etteivät koirat ole mitään koneita.. Vaikka kuinka osaisi niin aina ei vain suju. En kyllä tiedä mikä tässä mättäsi. Jaja ei kuitenkaan vilkuillut edes taakse eli en usko takanaolevan liikkeenohjaajan häirinneen. Käskyt olivat kyllä selvät siitä sain myös jälkeen kuulla tuomarilta - heh:) Mutta nyt jatkan vain tuota ensimmäisen istumisen vahvistamista.. Muuta en kyllä keksi .. Vaikea treenata jotain mikä kuitenkin aina sujuu. Jotain pitää yrittää kuitenkin.

Pääasiallinen treeni painottuu nyt sitten tuohon luoksetuloon.. Muut ovat suht hallussa (ainakin jotenkuten).. Yllätyksiä taatusti vielä tulee sitten jossain muussa liikkeessä. Ja tuskin me jatkossa näin montaa kymppiä tullaan saamaankaan. Nyt meillä oli tuomarina Ilkka Sten. Kiva tuomari muttei ihan tiukimmasta päästä...

Seuraava kisa parin viikon päästä...

Otin iltasella pihalla kaukokäskyistä sen ensimmäisen istumaan nousun. Ja sujuihan se taas - höh. Harjoittele siinä sitten.) Sekä pari kertaa luoksetulon pysäytystä. Nyt vaihdan käskysanan stopista paikkaan.