On niin hieno keväinen ilma, että innostuin pihalle treenailemaan Jajan kanssa. Ja Jajahan tästä vasta innostuikin:) Vaikkakin vielä oli vähän hankalaa tuolla kokkareisella ja osittain jäisellä pihalla mitään kovin tarkkaa tehdä. Mutta hauskaa oli silti!

Ensin pari ruutua. Ruututolppia oli vähän hankala asetella kokkareiselle maalla ja muksujen tekemät jo sulanneiksi kasoiksi muokkautuneet lumiveistokset vähän estivät näkyvyyttä. Joten kovin kaukaa ei pystytty harjoittelemaan. Namukeppu paikoilleen. Käsky ruutuun ja sinne lähti. Otettiin muutamia kertoja niin, että välillä pyysin "paikka" ja "maahan" sitten kävelin kohti, käännyin sivulle, paluu suuntaan ja käsky "tänne". Hienosti Jaja pysyy paikoillaan ja tulee kutsuttaessa. Tätä loppuosaa ei tarvine kovasti treenailla. Mutta huomasin jo yhden kerran jälkeen, että kun käskytin maahan niin Jaja jo ennakoi tätäkin ja kun käskin "paikka" niin menkin suoraan maahan. Ei sinällään mitään isompaa hätää (kai) kun meni maahan keskellä ruutua. Mutta siis - tietysti pitäisi tehdä se vasta käskystä. Tosin ollaan tätä harjoiteltu vasta niin vähän että olkoon nyt...Lopuksi vielä vaan ruutuun juoksemista ja namukeppupalkkausta.. Kivaa oli!

Noutoa muutaman kerran koska ensimmäisellä lähti innoissan heti heitosta. Toinen menikin nappiinsa. Hyppyestettä en kaivanut esiin enkä metallikapulaakaan. Olkoon tämä nyt tässä..

Luoksetuloa pari kertaa niin että ensin suoraan läpitulolla. Vauhdilla tulikin. Toinen kerta pallolla pysäytys ja kolmas jälleen läpijuoksulla. Ok suoritukset koska ennakointi on ollut vahvaa tässä liikkeessä. Siksi jatkan läpijuoksulla ja vain harvakseen pysäytyksiä.

Liikkeestä pysäytykset otin kaikki pötköön. Eli liikkeestä maahan, liikkeestä paikka ja liikkeestä istu. KAIKKI SUJUIVAT ! Ja vasta lopuksi palkkaus.

Seuraamisen otin asfaltilla tiehaarassamme. Tarkkana oli! Ei otettu pitkää suoritusta mutta kaikki käännökset sekä paikallaan siirtymiset. Kohtalaista...

Kaukokäskyjä ihan vaan muutamia vaihtoja. Ylösnousu ei oikein tahdo sujua. Eipä olla paljoa treenailtukkaan - että oma moka.

Yhdellä tunnarikapulalla otin pari hakua. Kävin kapulan piilottamassa herukkapuskan juurelle. Sitten käsky "oma" ja Jaja lähti vauhdilla sitä hakemaan. Kapuloita pitäisi hommata lisää ja oikeesti alkaa miettimään tämänkin liikkeen oikeaa suoritustapaa...

Jajan into sai kyllä intoa minuunkin! On tässä ollut vähän semmoinen olo, että mitenkä osaan tästä sitten itsekseni jatkaa...Eli motivaatio vähän kadoksissa myös tuon Jajan painon takia. Mutta eiköhän tämä tästä - pikkuhiljaa. Jaja ainakin nautti ja se on pääasia!