Sunnuntaina lähdettiin Raumalle aamusta puoli yhdeksältä ja kotona oltiin sitten vasta viiden jälkeen iltasella. Näin pitkiä tokokisareissuja ei olekkaan ennen koettu. Voittajassa ei ollut kuin neljä koirakkoa joten sikseen oltaisiin nopeastikkin kotiin päästy mutta nyt piti odottaa kaikki luokat ja paprut saatiin vasta ihan lopuksi. (oli joku järjestävän yhdistyksen kisa) Välillä satoi paljon ja välillä jopa vähemmän mutta kyllä vaan märkää oli. Ja ruohokenttä, joten siellä sitten vesi lensi ja roiskui:) Jaja ei onneksi kovasti märkyydestä välittänyt mutta muutoin oli välillä vähän "pihalla" valeraskauksineen minkä huomasi jälleen siitä että tuli ihan turhia virheitä.

Saatiin jälleen tasaiset kolme nollaa vain liikkeet vaihtuivat vähän jälleen.. Ruutu pysyi samana. Jaja on nyt merkannut itselleen väärän kohdan ja menee joka kerta ruudun takareunan taakse. Nytkin olivat etutassut ihan takareunalla mutta sehän ei riitä. Hyppynouto oli jälleen nolla koska ei tehnyt palautushyppyä.. eli meni samoin kuin viime kisassa vaikka harjoituksissa onnistuukin. Mutta suurin yllätys nyt oli se, että myös liikkeestä istuminen meni nollaksi vaikka tästä ollaan viime kisoista saatu ysi ja kymppi, että näin tällä kertaa. Oma moka oli se, etten tajunnut heti antaa tuplakäskyä ja jäi sitten seisomaan. Tyhmiksi virheiksi lasken myös sen, etttei mennyt perusasentoon istumaan luoksetulossa vaan jäi sivulleni seisomaan.. Tyhmää oli myös se että kaukokäskyissä piti antaa tuplakäsky perusasentoon nousemiseen.. Että tämmöisiä ihan turhia virheitä, jotka eivät liity itse liikkeisiin vaan ovat näitä ihan perusasioita.

Suurin yllätys oli se, että tunnarista saatiin nyt pisteitä. Jaja juoksi suoraan "omalle" ja se suussa haisteli myös kaikki muutkin kapulat. Pudotti kerran oman kun oikein tarkasti haisteli yhtä kapulaa mutta nosti vain sen oman uusiksi ja palautti.. Luovutusasento oli vähän vino ja siitä meni joku piste mutta muutoin ok... Wau!

Ainoa kymppi tällä kertaa tuli paikallamaussa. Tuomari Riitta Räsänen on myöskin aika tiukka, joten kymppejä ei yleisestikkään paljoa nähty. Tulimme kolmanneksi ja saatiin jopa palkinto...mitä en kyllä tajua kun ei tulostakaan saatu (172,5p). Vain yksi koirakko sai 3.tuloksen ja muut jäivät ilman.. Tässä nämä meidän tämän vuoden kisaharjoitukset sitten ovatkin.. Kyllähän sen tietää että kun keskeneräisenä mentiin kisailemaan niin ei näin tiheässä (kerta viikossa) saa kootuksi liikkeitä kasaan.. Mutta Jaippi se vaan otti rennosti ja ilman remmiä makoili Vellun ja mun välissä kuorsaten.. Välillä jopa jalat kohti taivasta selälleen.. Joten sinällään pitkäkään odottaminen Jajan kanssa ei tuota ongelmia:)

Nyt jäädään näitä hautumaan rauhassa ja keskitytään Pörrin pentusten odotteluun ja hoitelemiseen. Jajalla on sitten vielä kolme näyttelyä loppuvuodesta.

1. Maassaolo 10

2. Seuraaminen 8 (omat suunnat märästä alustasta johtuen epämääräiset, Jaja sai kehuja)

3. Liikkeestä istuminen 0 (harmi etten tajunnut antaa tuplakäskyä - oma moka)

4. Luoksetulo 7 (vähän seisominen venyi ja jäi seisomaan sivulleni menemättä perusantoon)

5. Ruutu 0 (hienosti löysi ruudun ja jäi seisomaan takareunalle etutassut viivalla)

6. Hyppynouto 0 (jälleen jäi paluuhyppy tekemättä)

7. Metallinouto 9 (vain palautusperusasento vähän vino)

8. Tunnari 6,5 (nosti heti oman, haisteli se suussa muutkin, poditti oman kerran haistellakseen tarkemmin yhtä kapulaa mutta TOI KUITENKIN OIKEAN, palautus vähän vino)..

9. Kaukokäskyt 5 (jätti yhden seisomaan nousun tekemättä, tuplakäsky sivulle istumaan nousuun eli loppuperusasentoon tuplat - arg, mahtoiko myös vähän edistää)

10. Kokonaisvaikutus 8,5

Pisteitä 172,5 ei tulosta, 3.sijoitus.. Tuomarina Riitta Räsänen, joka on tiukka mutta oikeudenmukainen..