Viime kerta jäikin väliin oman menoni vuoksi - olin Kankaanpäässä koko viikon, joten myös kaikki treenailut ovat jääneet väliin. Ja tällä kertaa taas kaikki koirakot paikalla.

Aloitimmi kaukokäskykisalla.... jonka me hävisimme... Jaja jäi lopulta vaan maahan möllöttämään eikä tehnyt enää mitään muuta :) Saimme kaikki kuitenkin lohdutuspalkinnoksi karkkia - kiitos vielä siitä :)

Sitten otimme seuraamista - kisamaisesti. Kerroin että olemme saaneet kahdesta viime kisasta nollat tästäkin liikkeestä, jonka Jaja kuitenkin aika hyvin osaa. Lentsu halusi nähdä miten se menee.. Ja kyllähän se taas ihan kohtuullisesti meni.. Mietimme vielä porukalla mistä Jajan käytös kisassa on voinut johtua..Otimme ryhmässä olevan miehen mukaan, joka hoiti käskytykset. Ja selvästi Jajan keskittyminen oli huonompaa. Ja molemmissa kisoissa on ollut mies tuomari. Että mahtaako Jaja jotenkin jännittää miestä enempi - tiedä häntä. Mutta pitäisi saada miehiä omiinkin treenailuihin - helpommin sanottu kuin tehty tämäkin. Että haasteet vaan lisääntyvät treenailunkin osalta... Saa katsoa mitä tästä tulee. Mutta jos Jaja ei yhtään nauti kisasta niin eihän tässä sitten ole mitään järkeä.. Eikä sitten myöskään tuloksia tule - kuten nyt on nähty. Ei edes niissä liikkeissä mitkä suurin piirtein luullaan ainakin osaavamme.... Jää nähtäväksi ja mietiskeltäväksi...

Lopuksi vielä ryhmässä istuminen ja maassaolo. Näissä ei ongelmia. 

Mutta kurssi on nyt ohi ja jäämme talvitaulolle säännöllisestä treenailusta.. Olemmekin todella tauon tarpeessa... Jotain pientä treenailua jatkamme omaksi iloksemme ja keväällä sitten taas säännöllisemmin.