Sunnuntai aamusta kymmeneltä Karmelinpuistossa Pirjon ja Jali-howavartin kanssa. Kiitti treeniseurasta!

Asettelin hiekkakentälle ruudun ja tolpat luoksetulon pysäytyksiin. Aloitin Jajan kanssa pienellä seuraamisella. Muutaman askeleen jälkeen Jaja aivasti ja samalla jäi vähän jälkeen.. Tästä tulikin mieleen, että näin käy monesti myös kisoissakin.. Eli lieneeköhän tuo aivastus jonkunlainen oheistoiminto vai mikä lie mutta se tosiaan vaikuttaa seuraamiskohtaan aika pahasti siis niin että jää vähän jälkeen jolloin seuraaminen ei ole niin tarkkaa. Kyllähän se siitä sitten taas lähti.. Ja oli loppua kohden ihan kohtalaista.

Liikkeestä istumiseen annoin pienen vartaloavun (miksiköhän??) ja menihan se.

Ruutuun olin laittanut kortin (siksi ettei näe sitä kaukaa) päälle palan metfurstia jo hyvissä ajoin ennen liikkeiden aloittamista. Suurin ongelma meillä onkin tällä tämä liike. Eli Jaja ei oikein löydä kaukaa ruutua ja jos sitten löytääkin niin normimitalla otettuna jää sinne haahuilemaan ja etsimään makupalaa.. Kuten nytkin. Sitten kun kaukaa huudan "paikka" niin meneekin suoraan maahan . Loppuosuus meni kohtalaisesti eli kohti kävely, käännös oikeaan, paluu ja "sivulle"-käsky.. Olenkin harjoitellut näitä kaikkia osissa.. Eli välillä kaukaa ruutuun menoa jossa makupala. Lähempää pelkällä käskyllä, ruudussa "paikka" josta heitän palkan. Tämä onkin toiminut ihan hyvin mutta kun oikealta matkalta en saa heitettyä palkkaa eli mitenköhän saan matkaa kasvatettua ilman makupalakeppua?? Ja miksiköhän Jaja menee paikka-käskystä maahan kun kaukaa annan tuon "paikka-käskyn". Vai johtuukohan siitä että olen kaukaa harjoitellut niin että jätän jajan seisomaan ruutuun ja normimatkan päästä annan käskyn "maahan",joten voi yhdistää tuon maahanmenon kaukaa annettavaan käskyyn - hhmmmm...  Siis saahan se mennäkkin mutta jos ei satukkaan olemaan ruudussa niin se siitä sitten.

Luoksetuloa normimatkalla myöskin. Liikkeestä pysähdyksessä heitin makupalan - joka ei sitten tietystikkään lentänyt ihan niin kuin piti. Eli leijui selvästi oikealle Jajasta.. Hienosti Jaja kuitenkin tuohon heittokäsimerkkiin pysähtyi mutta jäi sitten ihmettelemään tuota pientä leijuvaa palkkaani, joka kulki ihan omia reittejään...höh minä.... Jatkettiin seisomisesta - luoksetuloa ja käskyllä "maahan" menihän tuo pallero.. Ja loppuluoksetuloa lelua heittämällä taakseni.. Tein vielä toisen kerran ja selvästi olikin ennakoimista jälleen, joten olin pysähtymättä lelua heittämällä taakseni, jotta saatiin vähän vauhtia tähänkin.

Metallinouto ihan oikealla matkalla tämäkin.. Ja sujui ! Eli takapakki ollaan taas hetkiseksi voitettu...(kop,kop)...Toki palautusasento saisi olla suorempi.

Kaukokäskyt normimatkalta mutta tein vain kertaalleen joka liikkeen. Sujui edistämättä ja yhdestä käskystä jokainen. Wau ! En hinkannut enempää tätä...

Jaja siis teki ihan kohtalaisesti mutta selvästi oli jotenkin väsähtänyt eikä normaali innosta ollut tietoakaan. Mietin että vaikuttikohan lauantainen Vantaan näyttelyreissu asiaan - toivottavasti. Sillä suurempi pelko tässä on että valeraskaus alkaa nostaa päätään....hhm.... Jajan juoksujen alkamisesta alkaa olla se kriittiset pari kuukautta. Jää nähtäväksi kuinka tässä käy....