Perjantaina aurinkoisessa kelissä Haunisten ruohokontille Heidin ja pilkkujen kera. Ajatuksena mulla oli että ottaisin kisamisesti kaikki liikkeet läpi. Mutta siinä jutusteltuamme tulinkin toisiin ajatuksiin. Viikko kisaan aikaa, joten parempi pitää treenit kivoina ja lyhyinä. Eiköhän sitten viikon päästä nähdä tarkemmin missä mennään ja missä ei::))

Aloitimme paikkamakuulla, joka sujui vanhaan malliin eli ihan hyvin.

Sitten muutama ruutuun juoksu oikealta matkalta.. Ensimmäisellä käskyllä Jaja singahti vasemmalle luoksetulon merkeille. Otettiin uudestaan ja kyllä se oikea suunta alkoi löytymään. Tökkii silti vielä pahasti.

Luoksetuloa oikealta matkalta myöskin. Ja koska makupalani eivät niin pitkälle lennä niin Heidi avusti heittämällä käteni tahtiin makupalan Jajalle. Kyllähän se pysähtyi. Maahanmeno meni vielä paremmin ja sitten lelun heitto taakseni. Otin vielä yhden läpijuoksulla jottei alkaisi ennakoimaan ja vauhdilla tulikin.

Tunnari kisamaisesti ja tällä kertaa Jaja ei käyttänyt nenäänsä yhtään. Toi pari väärää ja sitten otin yhdellä kapulalla, jonka piilotin ruohoon. Tässä sitten jo käyttikin nenäänsä kunnolla kun tuhisten tuota kapulaa etsi. Ja löysikin. Palautus oli ok.. Pitänee jatkaa keppitreenillä, jotta tuo nenän käyttö taas muistuu mieleen.

Tämä oli lyhyt ja ytimekäs treeni. Kiitos Heidille ja pilkullisille nelijalkaisille !