Paikalla neljä koirakkoa. Keli hyvä.

Aloiteltiin yhdistämällä kisapalkkaus ja palkkaus peräkkäisiin liikkeisiin. Ja tämä onkin meille tarpeellinen treeni jatkossakin. Olemme edenneet asteittain alo- avo-, voi- ja nyt evl-luokan liikkeiden kanssa.. Ja kun treenaamme lähinnä kesäaikaan niin aina meillä on liikkeitä joita vasta opetellaan ja siks olen myös lähes koko ajan niistä palkannut.. Nyt pitää alkaa enemmän tekemään palkkattomuus-treenejä - tietysti jossain vaiheessa se palkkakin tulee.. Joten palkattomuutta liikkeiden kanssa jotka jo suurinpiirtein ainakin osataan (onkohan niitä?).

Ensin luoksetulon loppuosa - meillä siis Jaja maahan josta kutsu "tänne"... kisapalkkaus eli ei makupalaa vaan lähinnä suullista innostamista. Siitä suoraan ruutu. Eli merkille lähetys, jota ei Jaja jälleen löytänyt.. Tehtiin hetki työtä Lentsun kanssa ja jopas alkoi löytymään. Siitä sitten ruutuun lähetys, jota ei myöskään meinanut löytää. Ja taas vähän töitä minkä jälkeen alkoi ruutukin löytymään. Ja ruudussa oli makupala.

Sitten toistettiin luoksetulon lopulla. Eli Jaja maahan, josta luoksetulo-käsky. Ja tässä kohdin Jaja sitten meinasi väkisin varastaa suoraan ruutuun koska se makupalakeppu siellä oli.. Ja taas töitä, jolloin alkoi liikkeet pikkuhiljaa ja hitaasti sujua.. Miten vaikeaa onkaan Jajan keskittyä kun tuo makupala kovasti siellä houkutteli.. Mutta vaikeaa se näytti olevan muillekkin :) Joten näitä siis lisää !

Sitten treenailtiin seuraamisen sivulle ja taakse siirtymisiä niin että oma kroppa pysyy eteenpäin.. Silti pitänee vähän olkapäistä kalistaa, jotta Jaja antaa tilaa siirryttäessä vasemmalle. Muutoinhan se jäisi ihan alle - ja näitähän ei Jaja hevillä unohda.

Harjoiteltiin myös kaukokäskyjen nopeita seisomasta istumaan menoon sekä istumisesta ylös nousuja mahdollisimman paikallaan pysyen.. Näitäkin pitää kovasti hinkata lisää..

Seuraava kerta jääkin väliin koska olen koko tulevan viikon reissussa.. Vielä yksi kurssikerta jäljellä ja sitten alkanee meidän talvitauko.