Kiitokset jälleen treenikavereille Heidille ja Ada-dallulle :)

Kentällä oli myös häiriötä sillä siellä treenailivat muksut jalkkista samaan aikaan. Välillä pitikin potkaista palloa siinä ohi mennen:) Ja valmentajakin kommentoi jossain vaiheessa pojille, että nuo koiratkin osaavat/tottelevat paremmin kuin te - heh:) Sovussa siis treenailtiin samalla kentällä..

Otin mukaani myös Pörrin ja Ekkun koska olivat olleet jo päivän keskenään niin en viitsinyt niitä illaksikin jättää koska isännälläkin oli muuta menoa. Hienosti olivatkin kentän reunalla ja katsoivat Jajan treeniä.. Ja Adan tehdessä omaa suoritustaan nämä kaikki kolme rouskuttelivat herkkuluitaan kovalla rapinalla. Oli siinäkin Adalla häiriötä kerrakseen ja hienosti tästä selviytyikin:)

Ada meni bh-paikallamakuuseen samalla kun minä treenasin Jajan kanssa ruutua. Otin pari kertaa ilman pientä merkki-kantta. Ja ainakin kerran ilman. Kohtuulliset suoritukset. Kerran taidettiin ottaa myös ruudun loppuosan harjoitus eli sivulle kutsu.

Tähän ei mennyt paljon aikaa, joten otettiin sitten pieni patkä seuraamistakin vielä Adan häiriöksi. Tällä kertaa hölkäten eri käännökset. Kohtalaista. Ja sain sitten palkattua vinkulelulla, joka on Jajasta hauska juttu:) En kyllä usko että koskaan tullaan saamaan tästä liikkeestä enempää kuin se 8,5 koska Jajan seuraamispaikka on vähän edessä. Mikä johtuu paljolti pienestä koosta. Eli jos olisi taaempana ei pystyisi katsomaan silmiin, jolloin kontakti kärsisi. Mutta olen ihan tyytyväinen tähänkin enkä edes yritä muuttaa Jajan seuraamispaikkaa. Minusta tärkeintä on kontakti !

Tunnari tehtiin jälleen vain yhden kerran koska se sujui ihan hyvin. Tällä kertaa Heidi koski niihin muihin ja vain "omassa" oli mun tuoksuni. Tunnarit laitettiin riviin. Jaja haisteli kaikki ja toi oman! Se siitä jälleen. Miten tätä sitten harjoittelee kun treeneissä sujuu mutta kisoissa ei vielä kertaakaan?

Lopuksi kaukokäskyjä. Se ensimmäinen liike tökkii pahasti.... Tällä kertaa koitin ilman käsimerkkiä - ei kummoistakaan vaikutusta. Jatkossa koitan harjoitella niin ettei alkuasento ole aika "maassaolo" kuten kisoissa vaan myös istumisesta ja seisomisesta.. Jajalla kun tuo oma liike "maassaolo" on kovin vahvana ja siitä onkin melkein aina saatu 10 niin mietin, että ottaako sen tässäkin niin vahvasti ettei tahdo sitten muita käskyjä enää mennä läpi. Tiedä häntä..

Lopuksi tehtiin rauhallinen kävelylenkki koko neljän koiran lauman kanssa. Olipas jälleen mukavat treenit:)