Mukana Heidi ja dallut sekä Marita Ruska-mittelin kanssa.

Oltiin paikalla hyvissä ajoin Jajan kanssa ja tehtiin vähän seuraamista odotellessa. Teidän että Jajan seuraamispaikka ei ole hyvä eli edistää ja on vähän vinossakin. Välillä myös vähän kaukana sivusuunnassa. En ole kuitenkaan tähän vielä puuttunut koska kontakti on aika hyvä ja sitä olen pitänyt tässä tärkeimpänä. Mutta evl-luokkaan siirryttäessä pitänee alkaa tarkentamaan myös seuraamispaikkaa. Sitten teki Heidi Adan kanssa, jonka jälkeen  Marita Ruskan kanssa. Sitten oli Jajan vuoro.

Ruutu: Ensimmäisellä kertaa kansi merkkinä ruudussa. Hyvin meni ja kävin palkkaamassa, josta jatkoin liikkeen loppuun. Toisella kertaa ei merkkiä ja sinne meni.

Kaukokäskyt tökkivät taas pahasti. Ei meinannut millään tehdä taas ensimmäistä liikettä. Aluksi myös edisti, joten ei palkkaa ja otettiin alusta. Muutamien yritystä jälkeen saatiin suht onnistunut versio, jossa Jaja teki kaikki eri liikkeet - sitten palkka.

Tunnari: Heidi asetteli ympyrään - Jaja toi heti oikean.

Sitten Heidi treenasi Unon kanssa ja lopuksi otttiin Adan ja Jajan kanssa istuminen piilossa - harjoitus. Jätetiin koirat istumaan ja poistuttiin seinän taakse. Palattiin melkein heti. Otttiin vielä toinen samanlainen ja istumassa Jaja pysyi tällä kertaa kummankin pikkuharjoituksen.