Ruututolpat paikoilleen ja liinalla rajat. Hyppyteline esiin myös.

Aloiteltiin läheltä tyhjään ruutuun menoa. "Namu" -sanalla merkkaus kun oli keskellä. Joka reunalta lähetys ruutuun joista "namu"-sanalla palkan merkkaus..Lopuksi yhden kerran kaukaa niin, että namukeppu ruudussa. Lähti ja kovaa mutta menköön:)

Metallinouto yhden kerran: varasti hakemaan (mikä oli hyvä koska nyt ei näyttänyt olevan mitään ongelmaa metallin hakemisessa).. Loppuosuus ok.

Luoksetulon pysäytys yhden kerran yhdessä käskyn ja käsimerkin kanssa. Kävin palkkaamassa pysähdyksen ja otettiin vielä luoksetulon loppu lelua heittämällä jotta sain vauhtia siihen lisää.

Hyppynouto yhden kerran - ok! (ei edes varastanut, lähti innolla pelkällä hae-käskyllä, hyvä palautus)

Idioottirinki: ensimmäisellä sivulla paikallaan pysähtyminen. Tässä Jaja ehdotti maahanmenoa/istumista, joten testattiin muutaman kerran suoralla pysähtymistä. Sitten kun sujui jatkettiin rinkiä. Palkkasin jokaisen paikoillaan pysymisen ennen seurauttamisen jatkumista.. Alun hömpötyksen jälkeen muut liikkeet onnistuivat hyvin.

Tunnaria yhdellä "oman" piilottamiselle ruohojen joukkoon.. Löysi mutta palautuksessa vähän pureskeli. Siksi testattiin pelkkää kapulan kantamista niin että ensin houkuttelin leikkiin, heitin kapulan ja lähdinkin kulkemaan niin että Jaja tuli kapulaa kantaen luokseni. Tein mutkia ja pyrähdyksiä - Jaja kantoi hyvin purematta. Vaihdoin kapulan palkkaan jne.

Seuraamisen peruuttamista muutamia kertoja yhdellä askeleella. Ehkä aletaan saamaan jujusta kiinni - pikkuhiljaa..

Kaukokäskyistä kauempaa maahan meno ja istumaan nousu, jonka jälkeen takapalkkaus. Läheltä sitten ylösnouosemista makupalalla avustaen. Tässä liikkeessä ollaan ihan alussa kun vaihdoin "tekniikkaa" kun ei tuntunut edellinen edistyvän.

Voi pientä nappinenu killisilmä Jajaa::)) Niin innoissaan koko ajan mutta silti samalla hienosti keskittyen.