Tässä pientä koontia harjoituksista maanantaista-torstaihin. Yhdellä harjoituskerralla olen käynyt vain muutamia liikkeitä, joten harjoitukset ovat olleet mini-lyhyitä:

Metallinouto tökki pahasti sunnuntaina, joten olen nyt ottanut sitä sisällä aina välillä. Siis lähinnä pelkkää kapulan nostamista ja antamista. Ensimmäinen harjoitus olikin ihan alkuun paluuta. Eli piti palkata jo pelkästä metallin koskettamisesta ja kovasti innostaa samalla.. Ruohossa pihallakin jo sujuu jotenkuten mutta tänään testasin hiekkakentällä. Se onkin näköjään pahin alusta mutta onnistui houkuttelulla ja hyvällä palkalla sekin. Hiekkakenttä tuolla Liedossakin oli, joten siinä vaikein alusta tähän liikkeeseen. Eipä muuta kun harjoitukset jatkuvat.

Eilen iltasella testattiin idioottirinki pitkästä aikaa. Ensin maahan (ok) sitten istuminen (josta lähti luokseni ollessani vastakkaisella sivulla, kävin palauttamassa ja jatkettiin). Sitten paikallaan seisominen ja lopuksi perustasento. Hienosti meni! Palkkaus vasta lopuksi - seuraavaksi pitää palkata joka liikkeen pysymisestä (olis pitänyt tehdä se heti).

Maassaoloa käytiin harjoittelemassa tänään lähikentän hiekalla, jossa nurmiosuudella oli jalkkisturnaus jälleen kerran. Tällä kertaa koko neljä minuuttia niin että kävin vajaan kahden minuutin jälkeen palkkaamassa koska kolmen pojan fillarilauma meni läheltä ohi ja alkoivat vilkuilla siihen malliin Jajaa, että olisivat menneet ihmettelemään tuota yksin maassaolevaan koiraa, jollen olisi ilmestynyt näkyville sieltä lautaseinän takaa. Rauhallisesti Jaja oli koko ajan.

Hyppynoutoa muutaman kerran testailtu. Se onkin paljon kivempi kuin metallikapula - ei tosin olla otettu tätäkään kuin nurmipinnalla, joten pitänee joku kerta raahata este mukaan jonnekkin kentälle.

Pelkkää ruutuun juoksua muutamia kertoja eri suunnista - ei kaukaa ja palkan heitto pysähtymisestä.

Kaukokäskyjä harjoitellut muutaman kerran takapalkalla. Istumaan nousu ja maahan meno kauempaa, josta "namu" sanalla saa ottaa palkan takaa. (Tosin vielä olen käyttänyt kannellistä purkkia, koska tämä takapalkkaus on sen verran uusi juttu vielä meille, ettei ota sitä liian aikaisin, kuten teki luoksetuloharjoituksessa josta tämä takapalkkaus aloiteltiin). Ylös nousua harjoitellaan nyt vähän eri lailla, joten palattu nollapisteeseen ja ihan lähelle..

Luoksetuloa testattu molempiä käyttäen eli käsky ja käsimerkki. Olikin nopeampi pysähdys kuin pelkkä käsimerkki. Jatkan nyt hetken molempia käyttäen jotta saisin vahvistettua nopeampaa pysähdystä. Pysähdyksen käyn itse palkkaamassa. Sitten pelkää luoksetuloa myös joka harjotuskerralla.

Ja sitä tunnaria ei olla harjoiteltu taas yhtään... Se on sitten hankalinta kun sitä en voi yksin harjoitella!!