Jaja sai neljä ihanaa ja reipasta pentusta (2u+2n) 21.2.11 ja niiden hoitamisessa on mennyt oma aikansa. Ja tämänkin homman Jaja teki parhaansa mukaan hellästi huolehtien. Oli sitä ihana seurata ja toki siinä itsekkin saatiin pentusia hoidella. Nyt on Jaja kuitenkin pentunsa tehnyt ja jossain vaiheessa on edessä sterilisointi.

Nyt olemme kuitenkin ilmoittatuuneet Lentsun seitsemän tunnin tokokurssille, joka alkaisi ensi viikolla. Ei kuitenkaan päästä tuohon ensimmäiseen tuntiin mutta onneksi saimme sen korvattua toisena päivänä.. Tokokurssi alkaa siis meidän osalta viikon päästä tiistaina.

Olemme tosiaan pitäneet lähes täydellistä tokotaukoa.. Mutta tänään kävimme lähikentällä jossa otin pienen muistinvirkistyksen kaikkiin voittajan liikkeisiin - paitsi noutoihin. Ja kuten arvelinkin niin ruutu on meillä edelleen se vaikein. Ensinhän Jaja otti ruudun takareunan paikakseen. Sitä korjattiin seuraavana vuonna ja nyt Jaja menee sitten maahan on sitten käskynä mikä tahansa. Huh - onneksi päästään Lentsun oppiin - joskos hän osaisi meitä tässä auttaa.....

Olemme nyt ilmoittautuneet kolmeen tokokisaan, joista ensimmäinen on jo toukokuun lopulla. Tuli myös ilmoittauduttua sm-tokokisaan mittelijoukkueeseen kesäkuun alkupuolella.. Tästä ei olekkaan mitään kokemusta, että jää nähtäväksi miten sujuu - tai sitten ei suju.

Tänä vuonna ei Jajaa näyttelykehissä tulla näkemään (paitsi ehkä loppuvuonna)..mutta tokokisoja olisi tarkoitus kiertää vähän enempi. Katsotaan nyt miten into riittää....