Jajalla huomattiin juoksujen alkaneen juhannusaaton aamuna. Ekku ei onneksi tässä vaiheessa asiaan reagoinut ja hyvä niin koska olimme Somerolla koiralaumamme kanssa. Onneksi minulla oli lomaa vielä maanantaikin, jotta voin jäädä odottelemään maanantaina kotiin palaavaa mammaa. Jaja jäi sitten somerolle ja vietti siellä reilun viikon. Keskiviikkona 7.7. otimme Jajan mukaamme kotiin vaikkei juoksut vieläkään olleet ohi mutta tärppipäivät kuitenkin ohitettu. Oli siinä Ekkulla ihmettelemistä kun sai kunnon kyytiä Jajalta.. Ei siis mitään asiaa lähempään kontaktiin ja hyvä niin. Yritästä ei silti puuttunut ja pidimmekin välillä Ekkua remmissa, pentupprotin takana, liinassa yms....

Tänään tilanne onkin jo ollut lähes normaali eikä mitään ylinmääräistä järjestelyä ole tarvinut tehdä.. Olen odotellutkin tilanteen rauhoittumista ennen kuin jatketaan treeneillä. On tässä Jajalle ollut omaa stressiä joka tapauksessa..

Lenkillä testasin vaihteeksi erilaista tunnariharjoitusta. Eli otin metsästä kepin käteeni, pidin sitä hetken. Jaja sivulle, heitin kepin muiden joukkoon ja Jajalle käsky "oma". Hienosti lähti, meni ensin liian kauas, kierteli, haisteli ja pikkuhiljaa palasi lähemmäs ja löysi kuin löysikin tuon "oman". Ji-haa.... Tein toisen samanlaisen ja jälleen kunnon nenätyöskentelyn jälkeen toi tuon oman... Wau...

Aamulla kun ei vielä ollut kovin kuuma otettiin muutama harjoitus pihalla. Hyppynouto: Jaja perusasentoon. Heitin kapulan ja pam - suoraan esteeseen.. En siis saanut sitä heitettyä edes yli.. Kävelin sitten sen itse hakemaan. Toisella kertaa sujuikin hyvin.

Metallinouto: Ja taas minä osasin heittää sen mihin sattui..se siis pomppi nurmella ja meni puskien taakse niin ettei sitä heittopaikalta edes nähty. Lähetin kuitenkin Jajan hakemaan mutta eihän sitä löytynyt... Kävelin sen itse hakemaan. Otettiin uudestaan ja nyt sujuikin..

Kaukokäskyjä muutaman kerran. Tämä tulee olemaan kisassa jännä juttu. Onnistuu tai sitten ei... (niinhän se kyllä taitaa olla jokaisen liikkeen kohdalla)

Liikkeestä istuminen - sujuu.

Luoksetulon seisomaan pysäytys isolla makupalalla heittämällä. Jaja sai jäädä herkkuaan rouskuttamaan kun minä jatkoin puukapulan heittoharjoituksia esteen yli.. Sekä metallikapulan heittämistä... Voi hitsi, miten voikin olla vaikeaa..

Maanantaina sitten treenaillaan Heidin ja dallujen kanssa... Huom. Jajalla saattaa olla vielä loppujuoksua tuossakin vaiheessa, että miten Uno mahtaa suhtautua?

Aika hurjan lämpöisiä kelejä ollutkin... ja yhä jatkuu....