Treenikavereina jälleen Heidi&Ada, joille kiitokset mukavasta seurasta ja loppulenkistä, johon liittyi mukaan myös Tytti-dallu:)

Aloittelin ruutumerkkien asetamisella. Heidi vei Adan bh-paikallamakuuseen samaan aikaan kun me Jajan kanssa tehtiin omia harjoituksia.

Ruutu: Ruudussa ei ollut makupalaa eikä merkkiä keskellä.. Hienosti lähti ja vaikka jäi vähän ruudun vasempaan sivuun niin kuitenkin oli kokonaan ruudun sisäpuolella ja meni maahan.. Kävin palkkaamassa. Jolloin jätin ruudun keskelle kannen merkiksi oikeasta paikasta. Toisella lähetyksellä menikin sitten paremmin - kävelin palkkaamaan ja Jaja jäi vielä maahan jotta tein ruudun loppuosankin ja pyysin paluumatkalla sivulleni.. Ihan ok suoritus !

Jotta Ada sai vielä jatkettua omaa maassaoloaan häiriössä niin otin Jajan kanssa yhden metallinoudon. Kaksi liikkeestä istumista, joista heitin lelun palkaksi. Sekä vähän seuraamista käännöksin, sivuaskelin ja eri vauhdeista - lelupalkkaus. Kaikki sujuivat ihan kohtalaisesti.

Kaukokäskyissä jätin makupalakepun Jajan taakse. Tehtiin vai muutama liike kerralla, välillä vain yksi ja niin että alkuasentona oli toisinaan seisominen ja välillä istuminen.. Yksi liike vaati tuplakäskyn muut sujuivat hyvin. Matka ei tosin ollut kisamainen vaan lyhyempi. Tämä liike takkuaa vaikka nyt taisi jo mennä vähän paremmin.......

Heidi tuli sitten avuksemme tunnarissa asetellen kapulat riviin. Ja jälleen Jaja haisteli hienosti ja toi heti oikean. Vähän kyllä pureskeli palauttaessa - hmm.. Se siitä sitten. Hassua miten tämä ei vaan ole kisoissa sujunut vaikka treeneissä menee ihan kohtalaisesti. Mutta toivossa onkin hyvä elää:)