Paikalla neljä koirakkoa ja keli hyvä.

Aloitimme tunnarilla kisamaisesti. Jajan osuus meni nappiinsa mutta minä haparoin tunnarin merkitsemisen kanssa.. Otimme toisen harjoituksen pelkästään omalla osuudellani. Jaja pysyi hyvin sivullani. Ongelmana tässä on edelleen se, ettei Jaja yhtään katso kun tunnareita asetetaan vaan on sivullani ja tuijottelee minua.. Ja tämä ongelma todella ilmeni 9.9. kisassa - jolloin Jaja singahti ihan väärään suuntaan tunnareita hakemaan ja meni samalla kehänauhan väärälle puolelle ja siihen päättyikin sitten kisamme - toiseksi viimeisessä liikkeessä. Mutta eipä me siltikään tulosta oltais saatu joten mitäpäs tuosta.. Mutta ongelma on todellinen. Ja sitä tulisi harjoitella jonkun kanssa - yksin en pysty.

Maahanmenon nopeutta muistuteltiin niin että annoin mukaan reippaasti vartaloapua.

Sitten harjoiteltiin kaukokäskyjen maahanmenoa liuúttamalla.. Eli vasen makupalakäsi vetää Jajan pystyyn ja oikea käsi työntää Jajan maahan... Tässä myös eri käsky kuin kaukoissa mutta tarkoitus on treenata tietynlaista maahanmeno tyyliä, joka ei edistäisi..

Lopuksi otettiin ryhmässä istuminen ja maassaolo.. Jotka jälleen sujuivat ihan hyvin... ja nämä ovat sujuneet myös kummassakin tämän vuoden kisassa ihan hyvin.