Ja kyllä vaan nyt NIIN paljon väsyttikin. Vieroitusoireita töiden alkamisesta ilmeisesti mutta mentiin kun sovittu oli. Treenit siis schippergen ja bovierin kanssa. Tosin kentällä oli paljon muitakin kuten palveluskoirien treeniä huutoineen ja laukauksineen. Ei haitannut meitä. Ja kuumakin vielä - huh!

Ensin paikallamakuuta runsas kolmeminuuttia. Tällä kertaa yksi vieras ihminen seisoskeli koirien lähettyvillä (kuteni tuomari tai liikkeenohjaaja).  Hyvin pysyivät, paitsi lähes vierelle palatessani Jaja nousi istumaan. Komensin takaisin maahan, josta palkkaus.

Sitten scipperge teki omat liikkeensä, jolle toimin liikkeenohjaajana. Sitäkin on hauskanen harjoitella - aina välillä on käskyt hukassa, varsinkin väsyneenä:)

Sitten Jajan kanssa ihan ensin luoksetulon pysäytystä oikealla matkalla. Ekalla kerralla heitin pallon ja kahdella seuraavalla olin heittävinäni ja käsky "paikka", jolloin kohtalaisesti pysähtyikin. Kävin palkkaamassa paikalla seisomisesta. Tämä on siinä ja siinä, että onko edes mitään edistystä tullut. Eihän olla kovin montaa kertaa kuitenkaan ehditty ottamaankaan. Yleensä treenikerralla parisen kertaa. En jaksa sen enempi kerralla hinkata vaikka varmaan pitäisikin:) / Ai niin....koitin pihalla kerran takapalkkauksella - pah. Kun huusin "tänne" kävi Jaja ensin popsimassa herkut ja tuli sitten vasta...ei toiminut:)

Hyppynouto (voi-liike) jotta olis vähän erilainen avo-hypyn kanssa - vaihtelun vuoksi siis. Kahdella ekalla kerralla Jaja ennakoi kapulan hakemista. Näistä ei palkkaa. Kolmas kerta toden sanoi ja täydellinen suoritus - palkkaus! Niin tosiaan vaikka pitäisi harjoitella palkkaamattomuutta niin en kyllä uusien opeteltavien liikkeiden kanssa. Joten palkkaamattomuusharjoitukset meillä pahasti tökkivät edelleen:)

Sitten pieni seuraamispätkä bh-ihmisryhmän tyyliin. Ensin remmin kanssa kierrettiin kahdeksikkoa kolmen ihmisen ympärillä, pysähtyen pari kertaa. Toinen seuraaminen vapaana ja ihan kohtalaisesti sujui sekin.

Ja jälleen kun ajattelin Jajan olevan jo väsähtänyt niin asettauduttiin kaikkien kolmen ihmisen eteen. Jaja maahan ja kävelyä viitisen metrin päähän. Kaukokäskyjä siis. JA TEKI NE KAIKKI JÄLLEEN !!

Seuraava kisa tulevana sunnuntaina. Kovasti ei enää ehditä treenailemaan. Mahdollisesti perjantaina käydään liikkeet läpi ja se on siinä sitten taas...