Mittelitreenit olivat eilen (25.7.) perjantaina Kupittaalla. Paikalle tuli meidän lisäksi vain yksi koirakko Erja&Merri. Eli Raisiolaiset olivat hyvin edustettuina:) Myös Hanna lähti mukaamme Pörrin kanssa - tuli samalla iltalenkitys hoidettua. Sinänsä ei tainnut edes olla paras mahdollinen ajankohta. Kupittaalla oli Uuden musiikin festivaalien avajaistouhuja. Ääntä ja porukkaa sekä kuumuus tekivät treeneistä omanlaisensa. Mutta silti treenit olivat oikein onnistuneet - kiitos siitä Erjalle ja Merrille!

Etsittiin vähän varjoisempi paikka ja päädyttiin lintupuiston viereen nurmialueelle. Ihmisiä siinäkin palloili joka puolella ja ääni oli valtaisi festivaalista johtuen. Lintupuistosta tuli myös omanlaisensa haju koirien nenään..Lopuksi se sitten vielä kierrettiin niin saivat koiruudetkin ihmetellä moisia ötököitä aidan takaa.

Aloiteltiin paikallamakuulla. Tällä kertaa en mennyt piiloon koska piti varmistaa koirien turvallisuus...ja vaikka siitä ihmisiä läpi kulkikin niin ei haitannut. Kerran piti paria muksua vähän komentaa kun suuntasivat koirien luo ajatuksena mennä niitä silittelemään. Olivat jo aika lähelläkin mutta tottelivat sentään. Hienosti pysyivät paikoillaan nämä koirakaverukset:)

Sitten Jaja sai mennä odottelemaan Hannan ja Pörrin kanssa ja aloiteltiin Merrin liikkeillä. Kovasti on tämä kaksikko edistynyt viime näkemän, että rohkeutta vaan ja kisatreeneihin. Tai edes möllikisaan vahvistusta saamaan! Vai pitäisikö koittaa porukalla pitää kisamaiset "möllitreenit" ?

Tarkoitus oli jälleen tehdä Jajan kanssa jotain "väsytystä" ilman palkkaa (pientä seuraamista, pysäyttävät liikkeeet, nouto) ja sitten sitten luoksetulon pysäytystä pari kertaa, ensin palloa heittämällä ja sitten ei - ja pysähtyi hyvin josta kävin palkkaamassa. Ihan lopuksi kun Jaja vaikutti jo sopivasti väsähtäneeltä kaukokäskyjä. Mentiin Erjan ja Merrin eteen. Palkkasin erikseen jokaisen istumaan nousun ja lopuksi annoin vielä loput lihat tässä kohdin. Mutta jälleen Jaja teki kaukokäskyt kaikki ihan OK..

Nyt tulee taas parin päivän tauko treeneissä kun mennään tänään Raision näyttelykehiä katsomaan. Ja huomenna on vuorossa Pörrin kehä...On KUUMA !!