Ulvila 18.7.10 / Tiina Heino / 166 p. ei tulosta sijoitus 2/2

Keli oli hyvä - puolipilvinen. Ruohokenttä. Voittajassa vain kaksi kisaajaa (me suoritusvuorossa ensimmäisena), joten ei edes kestänyt kauan. Matkaan tietty meni oma aikansa.

1. Maassolo 10 (häiriökoira iso belgi keskellä, ryömi, nousi istumaan, meni maahan. Jaja ei tästä välittänyt mitään vaan pää pystyssä tuijotteli eteenpäin)

2 Seuraaminen taluttimetta 8 (ihan kohtalaista, osuudessa myös juoksusta kaikki käännökset)

3. Istuminen seuraamisen yhteydessä 9 (käännyin vähän käskyä annettaessa)

4. Luoksetuloa 9 (vähän venähti seisomaan pysähdys - muutoin ok)

5. Ruutu 0 (singahti ensin ruudun viereen ja samaa vauhtia takaisin sivulleni, annoin toisen ruutu-käskyn jolloin meni ruudun sivulle maahan. Nolla jo tossa vaiheessa käskyttäminen kuitenkin jatkui ja lähdin kävelemään kohti Jajaa, joka sitten tulikin jo minua vastaan.. eli ihan plörinäksi meni tämä liike)

Tauko......ja palkkaus. Sikseen harmi että palkkaus tuli juuri tämän täysin huonon suorituksen jälkeen......

6. Noutaminen esteen yli hypäten 6 (kapula kierähti vähän vinoon esteen taakse. Jaja lähti hyvin, otti kapulan mutta meinasi tulla esteen sivulta jolloin annoin uuden hyppy-käskyn, nollaksi oli muutoin mennyt tämäkin liike)

7. Metallinouto 5 (kun metalli oli jo heitetty lähti Jaja sitä hakemaan ILMAN käskyä, siksi vain 5 pistettä.. Oli siis hilkulla ettei olis mennyt tämäkin nollaksi. Eli jos olis lähtenyt heiton aikana niin nolla mutta kun kapula ehti jo maahan niin saatiin vähän pisteitä. Muutoin haku ja luovutus ok)

8. Tunnistusnouto 0 (lähti luvan kanssa, nosti ensin väärän, toi oikean mutta jäi sitä pureksimaan mun eteeni ?????!!, ilmeisesti kapulassa oli liian paljon broilerin tuoksua jota oli palkkana mukana...)

9. Kauko-ohjaus 0 (ei vaan noussut ylös vaikka käskykin oli tällä kertaa oikea....muutaman liikkeen teki. Sitten katseli sivulle, odotin että ottaa kontaktin koska muutoin käsky menis taatusti kuuroille korville. Jaja sitten arpoi itse liikkeen.. meni ihan plörinäksi tämäkin liike !?)

10. Kokonaisvaikutus 9 (oli ihan hyvä kuitenkin)

Eli selväksi tuli ettei olla vieläkään kisavalmiitan erityisesti ruudun, tunnarin ja kaukokäskyjen kanssa. Myös molemmat noudot ovat kiikun kaakun kisatilanteessa... Harjoittelua onkin vaikeuttanut juoksut ja Jajahan tuli vasta viikkoa ennen kisaa kotiin.. Mutta selittelemättä sen enempää - treeniä tarvitaan paljon lisää. Harmi että seuraava kisa on jo kahden viikon kuluttua. Siihen mennessä ei kyllä saada näitä liikkeitä vielä kasaan.. Mutta jatketaan....