Ihala, hiekkakenttä. Treenikavereina Heidi ja dallut. Ideana ottaa vain onnistumisia - vaikkakin sitten vain liikkeen osia palkaten/vahvistaen, jotta saataisiin hyvä mieli kisaa ajatellen.

Ensin Jaja jälleen häiriökoirana dallupojan alo-maassaolossa.

Metallinouto: Ensin Jaja varasti lähdössä - mutta menkööt! Hyvä kun taas löytyy tähänkin intoa::)) Otettiin vielä uudestaan ja tällä kertaa muistin sanoa myös tuon "odota"-käskyn ennen varsinaisen liikkeen alkamista ja tämä kerta sujuikin paremmin. Pientä vartaloapua tuossa "hae"-käskyssäni kuulemma oli havaittavissa, joten pitänee tarkentaa  omaa liikkumista ja jälleen jäykistellä enemmän...

Luoksetulon pysäytys: Ongelmana tässä on se että en saa heitettyä makupalaa oikealta matkalta ja vaikka nyt oli kokonainen kananugetti niin otin lähempää mutta siltikään nugetti ei tahtonut lentää.. Mutta Jaja pysähtyi jotenkin taas tuota heittoani ihmettelemään....

Kaukokäskyistä vain istumaan nousu (joka ehkä se vaikein). Ja sujui !

Ja ruutuun juoksu, jossa odotti herkkupala Heidin laittamana. Sinne meni!

Siinä se sitten olikin. Vain vähän ja jokaisesta palkka.. Samaisena aamuna testasin metsässä kävyn ja kepin etsimistä käskyllä "oma" eli siis tunnaria.. En edes näyttänyt kumpaa piti etsiä.. Hoin vain "omaa" hetken. Jätin Jajan istumaan ja kävin laittamassa "oman" muiden keppien/käpyjen joukkoon. Hyvin lähti etsimään ja kunnolla käyttikin nenää. Löysi kummallakin kerralla. Voi kun nyt muistaisi/tajuisi yhdistää tämän myös kisoissa tunnariin...huh huijaa, se jää sitten nähtäväksi. Ei tässä oikein ehdi tämän kummempaa enää tässä vaiheessa.

Mennään kisoihin kuitenkin hyvillä mielin vaikkei ruutu ja tunnari vielä valmiita olekkaan. Ja kisoissa voi sitten tulla vielä kaikenlaista muutakin yllättävää.. Mutta mennäänkin lähinnä kokemusta hakemaan. Ja jos tulos saadaan niin mikäs sen mukavampaa:)