Eilen tehtiin Jajan kanssa muutamassa erässä pihallamme. Aamulla ruutu. Noudot päivällä ja luoksetulo sekä kaukokäskyt iltasella. Ja tänään aamusella tunnaria ja seuraaminen.

Ruutu: Ensimmäisellä kerralla jouduin antamaan lisäkäskyjä ennen kuin pysähtyi ja meni maahan. Ruudussa ei ollut makupalaa ja kävelin palkkaamaan maassa pysymisestä. Sitten jatkoin liikkeen loppuun ja uusi palkkaus. Toisella kertaa meni hienosti ruutuun ja sinne maahan sekä pysyi koko loppuliikkeenkin maassa ja tuli kutsusta sivulleni.. Wau ! Näin hienosti ei kyllä ole vielä koskaan ennen sujunutkaan :)

Hyppynouto: Ja ensimmäisellä heitolla Jaja varasti, joten juuri tätä meidän olikin tarkoitus harjoitella. Eli heitän ja haenkin itse muutaman kerran ja sitten pyydän Jajaa hakemaan. Samalla harjoittelen itse heittämistä. Ihan ok.. Harmi tosiaan että vaikka osaa liikkeen niin ennakoimisesti menee liike nollille.. Näinhän meillä taisi vuosi sitten käydä. Eli kympistä-nollaan tämä liike meille.

Metallinouto: Sama homma, eli heittelin pari kertaa itse hakien Jajan perusasennossa pysyen. Sitten kun pyysin niin ok suoritus. Luovutukset saisivat olla tiiviimmin sivulla mutta niitä en tässä vaiheessa muutama päivä ennen kisaa ala hinkaamaan kun muutoin liike kunnossa.

Luoksetulossa pysäytyspalkkana nakinpalat. Hienosti sujui !

Kaukokäskyissä edistämistä, joten palasin ihan Jajan eteen käskyttämään....pläääh....

Tänä aamusta käytiin lähikentällä uusien tunnarikapuloiden kanssa. Isäntä asetteli kapulat. Makupalavahvistusta ei käytetty tällä kertaa lainkaan. Ensin hajuttomat eri kasaan ja oma sitten niiden viereen. Sitten kapulat ympyrään ja kolmannella kerralla vähän eri paikassa ja kapulat rivissä. JOKA KERTA JAJA TOI OMAN KOSKEMATTAKAAN MUITA !!! Joskos tämäkin alkaisi ehkä jotenkin jo sujua - toivoa voi....

Kentältä lähdettäessa pieni pätkä seuraamista, jossa kuitenkin kaikki eri nopeudet ja käännökset.. Kohtalaista:)

Mutta kuten olen ennenkin kirjoittanut - kisa on kisa ja siellä sitten taas nähdään mikä sujuu ja mikä ei.. Hyvillä mielin kuitenkin ollaan vuoden ensimmäiseen kisaan menossa:)