Turku 10.9.11. / Tuija Sere / VOI3. 210,5 p. sijoitus 1/6

1. Paikalla makuu: 10

2. Seuraaminen taluttimetta: 5 (jaa, että mikä seuraaminen.... kentällä hajut veivät kummasti, pätkittäin kohtalaista mutta taidettiin melkein säälistä nämäkin pisteet saada)

3. Istuminen liikkeestä: 5 (hapuilevaa, tuplakäskyä, ei ollut Jaja lainkaan tilanteen tasalla...)

4. Luoksetulo: 8,5 (ei ihan ekasta käskystä mennyt maahan, joten pikkasen lisäapua vartalolla, muutoin pysäytykset ok)

5. Ruutu: 0 (hah haa..... en kommentoi muuta ?!)

6. Hyppynouto: 7,5 (luulin että meinasi tulla hypyn ohi ja vartaloa liikautin, en kuitenkaan antanut uutta hyppykäskyä vaikka olinkin siihen jo varautunut sillä jos olis tullut ohi niin nollahan siitä olis tullut. Sählinkiä jälleen palautuksessa)

7. Metallinouto: 9 (Jaja lähti hyvin, sitten jäi haistelemaan.. tässä kohdin tuomari muistikin että siihen pissasi joku ja heidän olisi pitänyt vaihtaa paikkaa noudolle.. Liikkeenohjaaja ja tuomari keskustelivat tässä keskenään ja menivät lähemmäs Jajaa, joka heitä sitten katseli hetken seisoskellen.. Kunnes muisti mitä piti tehdä, otti metallin ja toi sen nätisti sivulleni. Koko tapahtuman pysyin itse hiljaa paikallani antamatta muita käskyjä.. Tuomari sanoi ottavansa tämän heidän erehdyksensä huomioon eikä veroittanut Jajan pitkästä noutoajasta haistelun takia. Muut saivatkin suorittaa liikkeen eri paikassa).

8. Tunnari: 7,5 (Nappasi oikean ja toi kulmahampaiden välissä puolelta toiselle heluvan kapulan, joka sitten putosikin juuri sivulle tullessa. Jaja nosti sen ilman uutta käskyä)

9. Kauko-ohjaus: 7,5 (tuplakäsky jossain liikkeessä)

10. Kokonaisvaikutus: 8,5 (jaja ei todellakaan ollut oma itsensä.....)

Liikkeet tehtiin kahdessa erässä. Joten odottelua riitti.. Huonosti meni mutta saatiin sentään tulos.. Eikä se niin hyvin muiltakaan mennyt kun tällä tuloksessa voitettiin kuudesta koirakosta.. Vielä yksi kisa tulossa mutta odotukset eivät kovinkaan korkealla ole. Valeraskaus verottaa kummasti Jajan intoa ja keskittymistä. Mutta tällä nyt mennään..