Keli oli jälleen hyvä. Ruohokenttä. Voittajassa kaksi koiraa, joista me tehtiin liikkeet ensimmäisenä.

Ulvila 1.8.10 / Tiina Heino / 210 p 3.palkinto

1. Maassaolo 10 (häiriökoiria oli kaksi. Jaja pysyi hyvin vaikkakin Tiina mainitsi että oli kerran hieraissut tassullaan silmää. Siihen meni ennen kehiä roska jota koitin poistaa. Tästä ei siis pisteitä mennyt vaikka ilmeisesti hilkulla olikin)

2. Seuraaminen 8,5

3. Istuminen seuraamisen yhteydessä 9 (sama kuin viimeksi, annan tahallaan pikkasen apua)

4. Luoksetuloa 10 (wau !!)

5. Ruutu 7 (Tästä olin kyllä todellä yllättynyt. Löysi ruudun ja meni maaten - tosin tuplakäskyllä mutta kuitenkin. Pysyi ja tuli sivulle käskyllä vierelleni.. Ei olla tätä loppuosan seuraamista kunnolla harjoiteltu ja siitä saimmekin vähän kommenttia. Olin kyllä iloinen kun saatiin tästä yleensäkkin pisteitä. Ihan ensimmäinen kerta.)

6. Hyppynouto 8 (Jaja luovutti huonosti ja nousi seisomaan sitä ottaessani)

7. Metallinouto 8 (Jaja piti pienen murahduksen nostaessa kapulaa ja olisko palautus ollut vähän vino.)

8. Tunnari 0 (Kaikki tuntui sujuvan hyvin, tosin lähti "oma" käskyllä vähän sivuun kapuloista. Löysi kuitenkin ne ja haisteli hyvin. Mutta toi kuitenkin väärän.)

9. Kaukokäskyt 0 (ei taaskaan tehnyt ensimmäistä istumaan nousua. Ja yhden liikkeen arpoi.. aarggg en tajua mikä näissä nyt tökkii mutta pahasti tökkiikin!)

10. Kokonaisvaikutus 9 (Jaja jaksoi iloisesti kaikki liikkeet putkeen)

Tavoitteena olikin että vähintään yksi nolla vähemmäksi kuin edellisessä kisassa ja tulos.. Tämä sentään toteutuikin vaikka olisin luullut tunnarissa saavamme ne pisteet. Joka harjoituksessa viime kisan jälkeen Jaja on tuonot oman eikä edes koskenut vääriin.. Mutta näin nyt kuitenkin kävi. Harjoitukset jatkukoon..