Kapulat mukaan ja puistoon Jajan kanssa. Ensin pudottelin viisi kapulaa kasaan ja siihen viereen "oman" makupaloilla ympyröitynä. Otettiin ehkä parin-kolmen metrin päästä ja käsky "oma" jolloin Jaja lähti reippaasti. Haisteli ja söi makupalat, haisteli jälleen jonkun aikaakin ja toi oman !

Otettiin uudestaan, jolloin laitoin "oman" vasemmalle jälleen makupaloilla ympyröitynä... Haisteli, söi makupalat, haisteli vähän kauempaakin.. Taisi jälleen tuoda lopulta oman - tosin siirteli vääriäkin ja levitteli pakkaa...

Otin vielä kolmannen kerran samassa paikassa tällä kertaa asettelin kapulat riviin ja oman taakse makupala.. Jaja haisteli, söi makupalan, nosti oikean, sitten lopulta kuitenkin otti väärän.... En ottanut sitä vaan palasin kapuloille ja jätettiin ne siihen.. Tässä kohdin kun tuli mieleen, että minähän se taas sählään.. Tätä ei ehkä saisi tehdä samassa paikassa montaa kertaa. Jälleen se oman haju tarttuu myös maahan ja muihin kapuloihin kun jaja sitä siirtelee eli tulee kerta kerran jälkeen vaikeammaksi..

Joten otin kerran taas yhdella "omalla" jonka piilotin ruohon joukkoon. Matka oli tällä kertaan jotain 10 askelta. Lähetin jajan omalle - juoksi ensin ohi mutta palasi sitten oikeaan kohtaan ja toikin kapulan. Selvästi tällä kertaa käytti nenäänsä..

Sitten pudottelin uudet kapulat eri paikkaan. Niitä tulikin sitten seitsemän, jotka asettelin riiviin niin että "oman" laitoin kahdeksanneksi toiseksi oikealta, makupala jälleen sen taakse. Jaja lähti hyvin ja haisteli koko rivin, söi makupalan ja toi oman !!! Bileet pystyyn ja tähän lopetettiinkin tällä kertaa..

Ei tehty liikettä loppuun eli en vaatinut sivulta perusasennossa luovuttamista - vaan nyt koitetaan saada tuo oikea kapula nousemaan maasta.

Sitkeää on mutta mehän jatketaan......