Ja tämä olikin sitten seitsemäs ja viimeinen kurssituntimme. Ja kolmas perättäinen päivä Kupittaalla... Jaja se vaan innokkaasti mukana!

Aloitimme merkki-harjoituksilla. Näitä ei ollakkaan Jajan kanssa tehty (on vasta evl-luokassa). Merkki n. 10 metrin päähän. Jaja sivulle ja kävin "merkkaamassa" tuon merkin taustan hyppimällä.. Sitten paluu Jajan sivulle ja käsky "merkki".. Siitä ponkaisi - käsky "paikka" ja palkkaus.. Toisella kertaa Jaja jo ennakoi, joten olin hiljaa niin kauan että lähti uudestaan eteenpäin, jolloin voin antaa tuon "paikka" käskyn ja palkan. Tässähän on tärkeää että liike tehdään käskystä niin kuin kaikessa muussakin..

Sitten kosketusalusta-harjoituksia, johon yhdistettiin merkki. Nämä tehtiin läheltä ja harjoiteltiin merkiltä alustalle sivulle lähetystä.. Ihan hauskasta tämäkin touhu ja kumman äkkiä alkoikin sujumaan..

Lopuksi jokainen esitteli yhden tempun koiransa kanssa.. Ja sitten jokaisen tuli harjoitella kaikki nämä viisi temppua, jotka toisille esitettiin.. Jaja teki selkään hypyn minun ollessa polvillaan maassa. Jajalle nämä kaikki temput: takajaloilla ympäri pyöriminen, sivulta pyörähtäminen, ryömiminen, jalkojen lapi kahdeksikko ja selkään hyppääminen olivatkin jo tuttuja.. Joten eipä siinä paljoa harjoituksia tarvittu kunhan käytiin ne läpi ja HAUSKAA oli.

Nyt Jaippi on saanut huilia pari päivää.. Sitten aletaan miettimään taas treenailuja.. Ja olen nyt uskaltanut jo parista kisastakin kyselemään....hui....