Yllätyksiä tosiaan sunnuntain kisassa tulikin roppakaupalla..niin puoleen kuin toiseenkin kuten arvelinkin. Tyytyväinen olen siitä että seuraamisosuus, johon nyt kuului hölkästä sekä hiipimisestä kaikki eri käännökset (oikealle,vasemmalle,täyskäännös) sekä pysähtyminen, sujuivat ihan kohtalaisesti vaikkemme ole moista koskaan ennen tehneetkään. Siinä kehän reunalla kun näitä katsottiin niin kyllä meinasin, että Jaippi jää kyydistäni taatusti mutta eipä jäänytkään vaan jaksoi myös pitkän hiipimisenkin. Tämä oli kaiken kaikkiaan aika pitkä suoritus ja tilaa meni melkein koko kehän verran.

Tyytyväinen olen myös siitä, että kaukokäskyistä saatiin nyt pisteitä. Jaja teki kaiken muun paitsi ensimmäistä istumaan nousua. Edisti myös pikkasen. Mutta nollaa tästä ei siis tullut.

Ruutu ja tunnarit nolla, ne eivät kovasti yllättäneet. Mutta suurimmat epäonnistumiset olivat tällä kertaa hyppy- ja metallinouto joista kummastakin nolla!!! Olin kyllä ihmeissäni sillä nämä on aina ennen sujuneet ihan hyvin.. Hyppynoudossa kiersi hypyn palauttaessa kapulaa. Metallinoudossa varasti lähdössä.. Että eivät isoja juttuja nämäkään mutta riittäviä nollatakseen liikkeet.. Jos näistä olis pisteitä tullut normaalisti niin tulos olisi tullut, mutta jos ja jos ja jossittelua.... Saimme nyt kasaan 168 pistettä ja 192 tarvitaan tulokseen. Vielä viikon päästä yksi kisa ja sen jälkeen keskitymme treeneihin (tai pidämme taukoa)....