Treenikaverina Heidi sekä dallut Ada ja Uno. Vellukin tuli mukaan ja ajasti maassaolon (ei siis piilossaoloa kuten minä sanoin). Oltiin ajoissa paikalla ja asettelin hyppytelineen, ruudun sekä luoksetulon tolpat paikoilleen.

Tarkoitus oli tosiaan tehdä mahdollisimman kisamainen harjoitus. Eli ei palkkausta ja liikkeet tehdään vain kerran (korjaus jos ihan pieleen menee). Jaoin liikkeet kahteen osaan (kuten joissain kisoissakin tehdään) joten palkkasin  näissä kohdissa. Muutoin palkkaus oli pelkästään suullista.

Uno treenasin ensin Jajan odottaessa vuoroaan.

Maassaolo Adan kanssa. OK !

Seuraaminen: Jätätti yhdessä kohdassa muutoin taisi mennä kohtalaisesti.

Ruutu: Jaja lähti hyvin mutta meni jälleen vähän ruudun taakse.. Olin jo tässä kohdin vähän epätoivoinen mutta päätin kuitenkin yrittää korjausta ja tällä kertaa se onnistuikin. Taisin käyttää käskyn yhteydessä Jajan nimeäkin se pitää jättää kisoissa pois:) Mutta jotenkin luulin toivon jo olleen mennyttä tämän liikkeen osalta.. Jaja kuitenkin pysähtyi ja meni maahan oikeassa kohdassa. Jatkoin liikkeen loppuun kävely, kääntyminen oikealle ja paluukävely jossa "tänne" käsky.. Wau !!

Tunnari: Toi ensin väärän - ei palkkausta. Uusi kerta ja nyt nousi oikea - tosin kosketteli väärääkin. Tämä olis mennyt puhtaasti nollille...

Luoksetulo: Ihan kohtalaista - tosin sivulle tullessa jäi perusasento ottamatta kun jäi seisomaan. Muutoin ok pysähdykset !

TAUKO ja palkkaus.... Ada treenasi...

Hyppynouto: OK - paitsi palautus vino.

Liikkeestä istuminen: OK - paitsi että käskyä antaessani vähän käännyin Jajaan päin.

Metallinouto: OK - paitsi jälleen palautus vino.

Kaukokäskyt: Maassaollessa ensimmäinen käsky "seiso" ja Jaja makoili rauhassa eikä ottanut kuuleviin korviin tätä käskyä. Toistin vielä pari kertaa eikä mitään tulosta.. Kunnes muistin, että käskynähän tässä on "YLÖS" eikä seiso.. Voi älynväläys meikäläisen touhut.. Heti kun annoin tuon oikean käskyn niin Jajahan ponnahti suoraan ylös.. Ja muut käskyt menivät hyvin edistämättä... Vaikeutta lisää tähänkin liikkeeseen annetaan hämykäskyjä ja katsotaan meneekö koira lankaan - Jaja ei mennyt:) Noh - ihan takuuta ei silti ole että kisoissa nousee oikeallakaan käskyllä. Jää nähtäväksi..

Oli kyllä LOISTAVA treeni ! Kiitos Heidille käskyttämisestä. On muuten yllättävän vaikeaa tehdä liikkeitä kun joku käskyttää, joten sitä pitäiskin treenata lisää.. Mun pitää myöskin heitellä kapuloita jotta ne menis edes suurin piirtein oikeaan paikkaan. Tällä kertaa se onnistui. Pitää harjoitella Jajankin kanssa niin että itse haen jottei ennakoi kisoissa jä lähde jo heittäessä kuten joskus on käynyt. Vaikkei treeneissä koskaan.

Nyt jotain pientä tämän viikon kuluessa vielä.... Mutta kyllä tämä treeni vähän helpotti oloa. Kyllä Jaja kohtalaisesti osaa (minusta ei olekkaan mitään takuuta) - se miten kisoissa sitten sujuu jää nähtäväksi.