Matkaan meni jonkinverran aikaa. Keli oli hyvä ja paikka ihan ok hiekkakenttä. Oltiin ajoissa kuten yleensä. Ihan normi odottelut.

Kirkkonummi 28.8.11 / Pernilla Tallberg / 168 p. ei tulosta sijoitus 3/3

1. Paikallamakuu: 10

2. Seuraaminen taluttimetta: 6,5 (alkoi hyvin mutta loppua kohti hyytyi, ja siitä pisteet ropisivat)

3. Istuminen seuraamisen yhteydessä: 0 (Jaja aivasti muutamien seuraamisaskelten jälkeen ja siihen lopahti koko liike... Ei ollut kuulo päällä lainkaan istumis-käskyssä. Katselikin ihan muualle.... pläääähh.....)

4. Luoksetulo: 0 (merkkitolpat oli asetettu kehän ulkopuolelle ja liike tehtiin jonkun matkan päästä niistä. Itselle oli aika vaikea hahmottaa missä kohdin nuo pysäytykset tulisi tehdä - ja taisivatkin venyä jonkun verrankin mutta teki kuitenkin molemmat. Jaja tarvitsi myös luoksetulossa tuplakäskyn.)

5. Ruutu: 0 (ei sitten sinne päinkään - singahti johonkin sivulle.. Saatiin kuitenkin harjoituksen vuoksi tehdä liike lähempää ja sitten sujuikin) 

6. Noutaminen esteen yli: 8 (palautuksessä vähän söhläystä)

7. Metalli: 8 (myös palauksessa sähläystä)

8. Tunnari: 8 (samat häsläykset joka noudon palautuksessa, jaja nousi seisomaan samalla kun otin kapulaa)

9. Kauko-ohjaus: 7,5 (ei tehnyt ensimmäistä liikettä joka oli seisomaan nousu. Yleensähän se on ollut istuminen joten taisi vähän hämääntyä. Muutoin sujui ihan kohtalaisesti)

10. Kokonaisvaikutus: 8 (ei ollut Jaja ihan mukana tällä kertaa)

Ei ollut tosiaan normisuoritus Jajalta. Keskittyminen oli pikkasen hukassa... Alkava valeraskaus taitaa pikkasen vaivata.. Mutta uusi yritys parin viikon päästä:)