pidettiin aurinkoisessa Kupittaan puistossa. Paikalla kolme koirakkoa.

Seuraamista emme ole kovasti hinkanneeet vaan tehty pieniä "pyrähdyksiä" lähinnä lelupalkkauksella, jotta se pysyisi myös kivana liikkeenä. Sekä välillä vain muutaman askeleen jälkeen pysähtymistä joilla on tarkoitus tarkentaa Jajan perusasennon paikkaa. Se on nyt liian edessä ja vähän vinossakin. Eli sama ongelma jokaisessa liikkeessä - muttä tämän korjaus lienee juuri sitä ns. "pilkun viilausta" ja sitä nyt koitamme pikkuhiljaa myös tehdä..

Lentsun käskytyksellä teimme seuraamista ja siinä huomasinkin etten ole ottanut ennen käskytyksellä paikallaan oikealle ja vasemmalle käännöstä enkä siis tiennyt että tässäkin saa antaa käskyn. Jotenkin ajattelin sen olevan käännös eikä silloin anneta käskyjä..  Tuohon perusasentoon Lentsu tässäkin kiinnitti huomiota ja sitä koitetaan nyt saada paremmaksi. Juoksuunkin mun pitäisi lähteä vähän pienemmällä pyrähdyksellä sillä siinä kohdin Jaja harppoo helposti vähän liian eteen. Hiipimäänkin aloin kerran niin hiljaa että Jaja katsoi sen pysähdykseksi:) Joten mun pitää tarkentaa omaa liikkumista - Jaja on kyllä taitava:)

Luoksetulo pysäytyksillä otettiin ensin kisamaisesti, jotta Lentsu näki miten se sujui. Tämä liike ihme kyllä on sujunut kisoissa aika hyvin (paitsi hallikisassa).. Eikä Lentsulla ollut tähän muuta sanottavaa kuin että perusaento sivulle tultaessa on vähän vino. Tämä johtunee siitä että Jaja hakee kontaktia. Nyt alan auttamaan sivulle tulossa ja otetaan sitä myös ihan erikseen. Pysäytykset olivat muutoin kuulemma ihan hyvät ja nyt vain pitäisi saada ne semmoisina pysymäänkin joten harjoitukset jatkuvat tältä osin kuten ennenkin. Myös nopeusharjoitusta pitänee välillä ottaa eli suoraan juoksua ilman käskyjä koska Jaja helposti alkaa myös ennakoimaan näitä. Ja niinhän me olemmekin jo välillä tehneetkin. Lopuksi siis läpijuoksu niin että itsekkin lähdin juoksemaan ja vauhdista lelun heitto palkaksi.

Kaukokäskyissä meillä on eniten tökkinyt maasta ylös nousu. Ja nyt taisi Lentsu löytää syynkin tähän. Eli Jaja menee sivulta maahan välillä pieneen lonkka-asentoon, josta ylös nousu onkin aika mahdotonta. Tätä on kyllä tosi vaikea itse nähdä - erityisesti kun on karvaa. Nythän Jaja on karvaton versio itsestään:) Alamme siis harjoitella etupalkalla sivusta maahanmenoa. Toivottavasti osaan katsoa, että palkkaus tulee oikeasta asennosta.

Maassaolossa ei edelleenkään mitään ongelmaa. Palkkasin palatessa maahan enkä pyytänyt perusasentoa.. Ja näin mennään.

Mahtava treeni! Vielä mahtavampi Jaja <3