Eilen (12.8.) tiistaina iltalenkin yhteydessä poikettiin Karmelinpuistossa ja siellä nurmikkoisella osuudella tehtiin muutamat tokoiluliikkeet..

Minulla kun ei edelleenkään ole mitään oikeanlaisia trötöjä merkeiksi niin hillopurkit ajavat saman asian. Asettelin pari suht oikealle matkalle luoksetulon pysäytykseen.Otettiin muutama kerta palloa heittämällä, käsky ja sitten vasta pallo, käsky ja namupalkka.. Enkä ole edelleenkään tyytyväinen pysäytykseen.....

Seuraamista leikkipalkalla - eli lähinnä leikkimistähän se sitten oli. Mutta ehkäpä on Jajalle tullut vähän innokkuutta ja tarkkuutta tähän lisää. Pitkää matkaa ei otettu mutta kaikki suunnat ja vauhdin vaihtelut oli mukana.

Noutoa pari kertaa, joista ekalla ennakoi. Kävelin vastaan ottamaan kapulan - tästä ei tietysti palkkaa. Otettiin heti uusi nouto ja onnistuikin hyvin.

Yhden kerran liikkeestä maahan ja paikka.. Onnistuivat molemmat ihan hyvin.

Kaukokäskyjen liikevaihdot - palkkaus joka istumisesta. Sujuivat hyvin.

Lopuksi kolmen minuutin maassaolo. Kelloa minulla ei ole, joten aika ei sekunnilleen ole oikea mutta pysyi hyvin vaaditun ajan keskellä nurmikenttää itse ollessa puskan takana piilossa. Tästä sai loput palkat syötäväkseen.