Viimeinen Lentsun kurssin tunti pidettiin aurinkoisessa hyvin kesäisessä tunnelmassa Kupittaalla. Aloitimme syömällä kakkua ja kahvia 1. palkinnon kunniaksi. Paikalla viisi koirakkoa.

Ensin teimme evl "seisominen-istuminen-maahanmeno" eli entinen idioottirinki Z-tyylisesti. Se sujui ihan hyvin, paitsi että viimeisessä seisomaan jäämisessä Jaja kääntyi kun kiersin sen takaa. Sen tiesinkin koska jääviä olemme harjoitelleen palaamalla samalta sivulta takaisin. Ja nyt tuleekin kiertää takaa. Joten tätä meidän pitääkin harjoitella erikseen jättämällä palkka Jajan eteen.. Mutta tässä vaiheessa ennen sm-kisaa emme ota näitä muita sekoittamaan liikkeestä istumista.. Eli Lentsun mukaan ihan ok suoritus Jajalta mutta minä sain kommenttia epämääräisistä suunnistani liikkuessani. Eli suoremmat suunnat ja terävämmät kulmat käännöksissä. Jep jep mutta tämä oli vasta ensimmäinen kerta kun teimme koko liikkeen tällä versiolla :)

Sitten otimme pienen ketjusuorituksen, jossa luoksetulon merkit ja ruutu olivat tahallisesti lähekkäin.. Ensin luoksetuloa ilman pysäytystä ja siitä sitten ruutuun lähetys. Luoksetulo sujui hyvin ja sitten se ruutu!!!! Eipä meinanut taas millään löytää koko ruutua vaan singahti ensin suoraan vasemmalle sivulle eli ei sitten sinne päinkään missä ruutu oli.. Lentsulla oli lelu, jolla oli tarkoitus palkata ruutu (jonne olin jättänyt kannen merkiksi oikeasta paikasta niin ettei Jaja sitä nähnyt).. Singahti sitten Lentsun luokse. Sitten vaihdettiin henkilöä joka Jajan palkkaisi mutta aina Jaja tiesi missä hänen rakas lelunsa on vaikka siis henkilöä ja tämän paikkaa vaihdettiinkin. Ei mikään tyhmempi nahkakuula meillä:) Lopputuloksena oli se että kaikki muut siirtyivät sivuun ja minä vein lelun ruutuun. Ja sinnehän Jaja sitten singahti.. Idea tietysti tässä olisi ollut se ettei Jaja olisi sitä nähnyt mutta useiden toistojen jälkeen saatiin ainakin lähes hyvä suoritus...

Lopuksi maassaoloa evl-tyyliin käskyttämällä. Tällä kertaa olin itse vähän mattimyöhänen enkä meinannut tajuta Lentsun siitä ohi kulkiessaan sanovan käskyä meille vaan luulin sen kuuluvan edelliselle... Aikaisemmin kun on aina tullut eteen pysähdys ja käsky.. Mutta näinkin jotkun kuulemma tekevät ja siinä saakin sitten olla tarkkana mikä käsky kuuluu itselle.. Huh heijaa - hyvä huomio..

Seuraavaksi sitten evl-luokan liikkeitä harjoittelemaan. Joskos päästäisiin Lentsun heinäkuun lopussa alkavalle kurssille... Pikkuhiljaa siis näitäkin liikkeitä enempi mukaan. Ennen sm-kisaa, joka on siis jo parin viikon päästä, en kuitenkaan kovasti meinaan niitä sekoittaa mukaan..