Kiitos jälleen treenikavereille Heidille Adan ja Unon kera. Maritalle Ruskan sekä Erjalle Merrin kanssa. Eli kaksi dallua ja kolme mitteliä. Alustana hiekkakenttä.

Aloiteltiin alo/avo paikkamakuulla ja luoksepäästävyydellä. Jaja jälleen häiriökoirana jonon jatkona. En kuitenkaan mennyt piiloon vaan katseltiin mitä muut puuhailivat.

Jajan osuus viimeisenä ja odottaminenhan Jajalta sujuu stressaamatta:) Aloittelin jällen tunnarin alulla. Eli apu-ohjaaja tuo tunnarin ja kynän, jonka merkitsen. Kääntyminen vastakkaiseen suuntaan ja taas takaisin.. Muutoin meni hyvin mutta kun aloin kaivamaan namua taskustani niin Jaja havahtui..Toisella kertaa menikin paremmin.

Ruutua niin että Marita vei Jajan näkemättä makupalan. Otin aika kaukaa ja ensin Jaja singahtikin vasemmalle mutta tuli kuitenkin takaisin. Ja sitten olikin jo oikea suunta. Toinen lähetys sujui paremmin. Kerran jätin Jajan ruutuun seisomaan ja annoin maahan-käskyn kaukaa. Meni vauhdilla mutta mahtoiko ensin luulla, että kutsun luokse koska mielestäni melkein singahti ulos ruudusta. Pysyi kuitenkin sisäpuolella ja meni maahan. Kävin palkkaamassa ruudussa maassaolosta. Otin vielä toisen kerran niin että käskytin kaukaa maahan, kävelin kohti, käännyin vasemmalle ja palasin lähtöpisteeseen päin  jolloin tänne-kutsu. Sieltähän Jaja singahti viereeni. Pitänee kyllä tarkentaa tuota käskyä, onko se sitten tänne vai täällä vai sivulle... Edelleen tuo ruudun hahmottaminen tökkii eniten..

Muutamia kertoja kaukokäskyjä takapalkalla. Jokainen käsky ei mennyt perille. En kuitenkaan anna toista käskyä (mikä on kisassa vielä sallittua - toki pisteitä menee).. Vaan örähdän ja otan askeleen lähemmäs. Jolloin annan toisen liikkeen ja oikeasta suorituksesta "namu" ja saa ottaa takapalkan.. Kokonaisuutta vasta harjoitellaan kaukaa..