Haunisissa oli tarkoitus bh-treeneissä käydä keskiviikkoisin mutta juoksun takia ei nyt olla voitu siellä yhtään käydä.. Otettiin pieni treeni lähikentällä poikien pelaillessa samalla jalkkista. Vellu lähti mukaan, jotta sain "silmät" maassaoloon. Sitä kun ei voi yksikseen mitenkään varmistaa, paitsi jollain peilillä. Ja aika hönttiä olisi seistä keskellä kenttää peiliin tuijottaen....

Aluksi liikkeestä istuminen - sujui.
Liikkeestä maahan ja siitä luoksetulo - sujui.

Seuraamiskaavio minimissään eli suoraan seuraamista, täyskäännös, suoraan, juoksua, hiipimistä, suoraan, kääntyminen oikealle, suoraan ja taas oikealle, suoraan, täyskäännös, suoraan, pysähtyminen, suoraan, käännös vasempaan (tästä kuuluisi jatkaa suoraan ihmisryhmään).... Jotenkin noin.. Jaja seurasi vähän väärässä paikassa kun innokkuudesta johtuen edisti. Siihen en nyt puuttunut koska seuraamiskaavio on TOSI pitkä ja se tehdään vielä kahdesti, joten eiköhän Jajankin into siinä matkan varrella hyydy ilmankin..

Maassaoloa viitisen minuuttia - sujui..

Ihan lopuksi otin vielä muutaman liikkeestä istumiset, jotka sujuivat ihan hyvin. Vähän vartaloapua vielä käytän mutta sen en usko olevan hylkäävä virhe vaikka kisassakin tekisin.. Toki sitä vielä ehdin vähän häivyttämäänkin. Onhan tässä vielä viikon verran aikaa:) Ihmisryhmääkin pitäisi jossain vaiheessa harjoitella..

Suvikin vähän treenaili koiratanssia Jajan kanssa. Kisat ovat sunnuntaina...Toivottavasti Jaja ei sitten bh-kokeessa ala tanssailla:)