Treenailmassa kanssamme Heidi dallujensa Adan ja Unon kanssa. Marita & Ruska-mitteli sekä Pirjo & Jali-howavart.. Kiitos kaikille treenikavereille!

Paikkana oli Ihan koulun hiekkakenttä. Aluksi alokasluokan maassaoloa jokainen oman tasonsa mukaisesti varmistettuna. Jaja oli "häiriö" koirana mukana - en siis ottanut kisanomaisesti kunhan oli rivin jatkona.

Jajan kanssa käytin apukäsiä tuohon tunnarin kisamaiseen alkuliikkeeseen. Eli Jaja sivulle, Heidi toi kapulan ja kynän, johon merkkasin numeron. Sitten käännös, jolloin vei kapulan ruohon reunalle. Sitten taas oma käännös.. Ensimmäisellä kertaa Jaja kääntyikin mukanani, jolloin otettiin uusiksi. Ei tämä tarvitse kuin muutaman harjoituksen niin eiköhän ala sujumaan. Eipä ole vaan tullut tätä harjoiteltua mutta nyt koitan näitäkin "epäolennaisuuksia" käydä läpi aika ajoin..

Ruutuun juoksua otettiin kaksi kertaa....ensimmäisellä Marita vei makupalan niin ettei Jaja sitä nähnyt, jolloin ruudun löytyminen olikin pienen haahuilun takana mutta löytyihän se sentään. Toisella kertaa vein makupalan itse ja jopas singahti vauhdilla ruutuun palleroinen.

Ja voittajaluokan maassaolo Jaja&Ada. Olivat siellä yli neljä minuuttia meidän ollessa piilossa. Onnistui !

Kaiken kaikkiaan aikaa tähän meni kaksi tuntia vaikkakaan koirakohtaisesti ei sentään niin paljoa. Hienosti Jaja jaksoi kentällä notkua ja omaa suoritustaan odotella. Yksi osuus tässä onkin juuri eri paikat ja koirat (=häiriöt), ei niinkään itse liikkeet joita voi pääasiassa jokainen itsekseenkin treenailla.

Ja seuraavat treenit onkin jo virittelyn alla::)