Kurssin neljäs tunti oli 18.8. Aurinko paistoi ja sitten alkoikin vettä sadella kunnolla... Joten märkää oli vaikkakin suurimman sateen aikaan värjöttelin puun alla Jajan kanssa omaa vuoroamme odotellen..

Olisi pitänyt päivitellä aikaisemmin sillä nyt en kovasti enää muista mitä melkein viikko sitten treeneissä tehtiin :(

Ruutua ainakin otettiin mikä olikin loistojuttu sillä siinä meille eniten nyt tökkii. Kovin innokkaasti ei Jaja ruutuun mennyt vaikka siellä se läpyskä oli "merkkinä"..  Päädyttiin siihen että ruudusta olisi saatava taas kiva !  En ole pitkiin aikoihin enää ruokaa ruutuun laittanut sillä jossain vaiheessa tuntui että sitten Jaja siellä pyöri ja etsi makupalaa vaikkei sitä siellä olisikaan.. Olen käynyt sitten erikseen palkkaamassa.. Nyt kuitenkin otetaan taas makupala kehiin niin että tuo astia johon ne laitan on sitten NIIN iso ettei sekoita sitä mihinkään "merkkialustaan" ja hyvin tuntuikin toimivan. Vauhtia tuli kummasti lisää eikä kiertänyt sivulta ruutuun vaan singahti sinne suoraan.. Näin jatketaan.. Viime kisassa sain myös tuomarilta hyvän vinkin eli se "paikka" käsky tulee antaa tarpeeksi ajoissa, jotta Jaja ehtisi myös pysähtyä eikä mennä ohi.... Saa nähdä miten seuraavaksi kisassa tässä käykään ?

Metallinoutoa otettiin myös. Sehän on periaatteessa sujunut hyvin lukuunottamatta muutamia takapakkeja jolloin ei ole suostunut edes siihen koskemaan.. Nytkin haki (kunhan löysi ruohosta) ihan kohtalaisesti ja palautuksessa minun pitää muistaa kädellä auttaa oikeaan paikkaan sivulle. Muutoin jää vähän vinoon eteen - kuten vähän joka palautuksessa. Ennen sm-kisaa yritin korjata sivulle palautusta ja sen jälkeenhän ei sitten suostunut edes koskemaan koko metalliin. Että hyvin "herkkää" tämä touhu välillä :) Pelkkää metallinoutoa en myöskään enää ole itsekseni harjoitellut vaan ollaan otettu se hyppynoudon yhteydessä (kuten evl-luokassa).

Lopuksi porukalla maassaoloa. Tällä kertaat tehtiin normimakuu ja hyvin sujui.