Köyliö 7.8.11. / Marja Ala-Nikkola / VOI2. 254 p. sijoitus 1/3.

Oikein kiva ja rauhallinen kisapaikka !

1. Paikkamakuu 10 : Vanhaan malliin :)

2. Seuraaminen 8,5 : Aika pitkä seuraaminen jossa oli kaikki eri käännökset sivuttain, paikallaan ja eri vauhdeistakin. Tuomari kommentoikin että pitkäkestoinen seuraaminen oli ihan kohtalaista. Sain ohjeeksi tarkentaa omaa kulkemistani eri nopeuksilla koska Jaja selvästi esim. juoksussa meni vähän kauemmas jaloistani - mikä tietysti on ihan normaaliakin. Tässä on kyllä aina varaa parantaa..

3. Istuminen liikkeestä 10: Sujuihan se.

4. Luoksetulo 9:  Ensimmäinen kisa jossa käytin myös seisomaan pysäytykseen pelkkää käskyä. Ennen se on ollut käsimerkki. Ja tuo pysähtyminen sitten pikkasen myös venähti.

5. Ruutu 0: Haha - just joo... mikä ruutu ?

6. Hyppynouto 7: Muutoin sujui oikein hyvin mutta palautuksessa hypähtäessä sivulleni Jaja pudotti kapulan. Nosti sen äkkiä ilman eri käskyä mutta pisteitä ropisi oikeutetusti.

7. Metallinouto 9: Palautus vähän vino. Sitä kun meinasin ennen sm-korjata niin ei suostunut taas hetkeen edes koskemaan metalliin. Joten siltä osin ok suoritus. Haki kuitenkin innolla vaikka sitten jäikin vähän vinoon palauttaessa.

8. Tunnari 10: Hieno suoritus.. Lähti innokkaasti. Kävi kaikki kapulat haistaen läpi - teki vielä varmistushaistelut. Ja toi oikean !

9. Kaukot 8: Tuplakäsky yhdessä kohdin istumaan nousuun. Muutoin ok !

10. Kokonaisvaikutus 10: Teki iloisesti ja selvästi tykkää tehdä yhdessä mun kanssa - jutteli tuomari :)

Me olimme voittajassa ekana ja jäimme suoraan paikkamausta tekemään kaikki liikkeet. Jaja tosiaan jaksoi iloisesti kaikki liikkeet läpi. Sitten juostiinkin possunkorvalle :) On se vaan niin mössykkä !

Tällä tuloksella voitimme voittajaluokan, jota tuomari vielä kehui korkeatasoiseksi. Jäätiin vain kaksi pistettä 1.palkinnosta, että ei se paljosta kiinni ollut vaikka ruutu menikin nollaksi.